Stoiximan Super League

Λάζαρος: «Να μπούμε αποφασισμένοι»

Την πίστη του για το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 22ης αγωνιστικής. «Φάγαμε τον Φεβρουάριο που ήταν ο δυσκολότερος μήνας. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να μπούμε και να το κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Την πίστη του για το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 22ης αγωνιστικής.

«Φάγαμε τον Φεβρουάριο που ήταν ο δυσκολότερος μήνας. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να μπούμε και να το κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Για το βραβείο του MVP:

Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μου. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε για να πάρω αυτό το βραβείο. Τονώνει την ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι γεμίζει και ευθύνες για τη συνέχεια. Αυτοί που σε ψηφίζουν θέλουν να δουν και συνέχεια από εσένα στον αγωνιστικό χώρο.

Για την επιστροφή του στη δράση και την Εθνική ομάδα:

Ονειρικά είναι τα πράγματα, από τη στιγμή που γύρισα και μετά. Να φανταστείτε ότι έπαιξα 45 λεπτά με την Ξάνθη και πήρα ένα βραβείο. Με τον Εργοτέλη έπαιξα 90 λεπτά και πήρα ένα βραβείο και χθες η συμμετοχή με την Εθνική, η οποία τονώνει την ψυχολογία. Νομίζω ότι αυτά τα τρία πράγματα που έγιναν, τα λένε όλα από μόνα τους.

Για το πρωτάθλημα:

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, "φάγαμε" τον Φεβρουάριο που ήταν ένας από τους πιο δύσκολους μήνες, ακολουθεί ένα εικοσαήμερο με τα ντέρμπι. Για μένα οι επόμενες 4-5 αγωνιστικές, θα δείξουν ποιος θα γίνει πρωταθλητής. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί και πρέπει να πάρουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Να το δούμε, να το αναλύσουμε, να μπούμε μέσα και να το κερδίσουμε.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Σίγουρα νομίζω ότι είναι μειονέκτημα η απουσία του κόσμου. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Όμως και πέρυσι έτσι ήταν και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όποια δυσκολία μπαίνει μπροστά μας, νομίζω ότι πρέπει να την ξεπερνάμε. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το αν είσαι καλή ομάδα και τακτικά σωστός. Μετράει η ψυχή, η καρδιά... Νομίζω ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να τα έχουμε όλα.

Για το σερί ντέρμπι που ακολουθεί:

Πιστεύω ότι αυτά τα τρια ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και το εκτός έδρας με ΟΦΗ είναι τα πιο σημαντικά, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν τα πάρουμε, θα είμαστε πρωταθλητές.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x