Europa League

Ο πρώην το άφησε ανοιχτό (video)

Το πάρτι που έστησε για ένα ημίχρονο η Ατλέτικο κόντρα στην Μπεσίκτας σταμάτησε από έναν πρώην «ροχιμπλάνκο». Ο Σιμάο σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του ισπανικού συλλόγου. Ηττήθηκε .

Το πάρτι που έστησε για ένα ημίχρονο η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπεσίκτας σταμάτησε από έναν πρώην «ροχιμπλάνκο». Ο Σιμάο σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του ισπανικού συλλόγου που αφήνει κάποιες ελπίδες στους Τούρκους εν όψει της ρεβάνς που θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στους «8» του Europa League.

Η ομάδα της Μαδρίτης κυριάρχησε για ένα ημίχρονο έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάλβιο, αν και μάλλον το μεγαλύτερό της αστέρι είναι κάποιος που κάθισε και στα 90 λεπτά στον πάγκο. Με τον Ντιέγκο Σιμεόνε οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στις έξι συνεχόμενες νίκες.

Ο Σάλβιο μετέτρεψε σε προσωπική του υπόθεση το παιχνίδι και μέσα σε τρία λεπτά (24’, 27’) έβαλε την Ατλέτικο σε δέση οδηγού, κάτι που επιβεβαιώθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Αντριάν στο 37’ και με πολύ όμορφο τρόπο «έγραψε» το 3-0.
Ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έκλειναν από απόψε θέση στους «8» του Europa League ήρθε ένα δικό τους παιδί, ο Σιμάο, για να αλλάξει τις ισορροπίες στο 53’.

Πάντως, ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σεβόμενος τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπεσίκτας 3-1
(24’, 27’ Σάλβιο, 37’ Αντριάν – 53’ Σιμάο)


szolj hozza: F1-0S www.fasthighlights.com

Διαβάστε ακόμη: Τβέντε-Σάλκε 1-0
και Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x