Stoiximan Super League

Έχει και χαμένους…

Μία εξαιρετική από πλευράς θεάματος και συγκομιδής τερμάτων αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα, η 26η, έχει και χαμένους. Αυτή είναι η Κέρκυρα που ηττήθηκε 4-0 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, βλέποντας το τρένο της σωτηρίας να περνάει από δίπλα της… Συμβιβασμένη με την ιδέα του υποβιβασμού η Δόξα, έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό, στο 1-1 ΠΑΣ και Εργοτέλης στα Γιάννενα.

Μία εξαιρετική από πλευράς θεάματος και συγκομιδής τερμάτων αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα, η 26η, έχει και χαμένους. Αυτή είναι η Κέρκυρα που ηττήθηκε 4-0 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, βλέποντας το τρένο της σωτηρίας να περνάει από δίπλα της… Συμβιβασμένη με την ιδέα του υποβιβασμού η Δόξα, έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό, στο 1-1 ΠΑΣ και Εργοτέλης στα Γιάννενα.

Σε πολύ δύσκολη θέση και ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 1-0. Το σκορ της αγωνιστικής ανήκει στο 7-2 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Κυριακή, 25 Μαρτίου

Δόξα-Λεβαδειακός 0-2

Με τον Στέφανο Ναπολεόνι να έχει τρελά κέφια, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας με 2-0, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σουπερλίγκα. Ο Ιταλός κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Βοιωτοί, πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν μόνιμη απειλή για τους «Μαυραετούς», οι οποίοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου. Εύκολο απόγευμα για τους «πράσινους». Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1

Αυτή ήταν… παλικαρίσια απόδραση παραμονής! Με εννιά παίκτες λόγω τραβηγμένων αποβολών των Ολίσε, Σαρρή από τον Σπάθα και το 1-0 στην πλάτη μέχρι το 90΄, ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ, να φτάσει στο τελικό 1-1 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα.



Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ… δυνατός. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με σκορ 4-0, παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα. Διαβάστε περισσότερα.



ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0

Η απελευθέρωση της ΑΕΚ από τα προβλήματα έχει δρόμο ακόμα, αλλά η κουβέντα για το… αν θα παίξει πλέι-οφ τελειώνει σιγά-σιγά! Το γκολ του αγέραστου Λυμπερόπουλου λύγισε 1-0 τον Παναιτωλικό και προσέφερε μια ακόμα απόδειξη του σεβασμού των «κιτρινόμαυρων» στη φανέλα που φορούν. Τη ζωή της δύσκολη έκανε η «Ένωση», που αγχώθηκε στο τέλος, αλλά ξεκίνησε τη… διαδικασία μείωσης του χάντικαπ για τους αγώνες κατάταξης. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το λάθος να προηγηθεί μέσα στο «Καραϊσκάκη» και το πλήρωσε ακριβά. Ο Ολυμπιακός με θρυλική αντεπίθεση, μετέτρεψε το 0-2 στο τελικό 7-2 με τον Μιραλάς να πετυχαίνει καρέ (20’, 51’, 70’, 89’) και να γίνεται πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα με 18 γκολ! Τζεμπούρ (49’), Ορμπάιθ (53') και Φουστέρ (80') τα άλλα γκολ της πιο ευρείας φετινής νίκης των Πειραιωτών. Ναβάρο (13’) και Μάρτινς (16') έδωσαν -προσωρινά- ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στους Αρκάδες, που υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων». Διαβάστε περισσότερα.



Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0

Έχει βαλθεί να βγάλει τον Ατρόμητο στην Ευρώπη και το δείχνει κάθε Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του δεν είχε λύσεις απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης, ο Κώστας Μήτρογλου με το 15ο γκολ του στην Σούπερ Λίγκα, ίσως και το πιο όμορφο, χάρισε ένα ακόμα τρίποντο στους Περιστεριώτες κόντρα στην Ξάνθη, 1-0. Με δέκα από το 53’ οι Ακρίτες λόγω αποβολής του Κομεσίδη, ενώ ο σκόρερ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Πανιώνιος 4-2

Να ζήσεις, ρε Άρη και χρόνια πολλά, τεσσάρες… να ρίχνεις με γκολ φοβερά! Μια μέρα πριν σβήσουν τα 98 κεράκια τους, οι «κίτρινοι» πήραν φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τύλιξαν 4-2 τον Πανιώνιο! Ψυχωμένη η ομάδα του Μασάδο, δεν μάσησε απ’ την ανατροπή που πήγε να κάνει σχεδόν μόνος ο Κούτσι και με τρία γκολ σε επτά λεπτά (!) διατήρησε ζωντανά τα όνειρά της για πλέι-οφ. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός προέρχονταν από τρεις διαδοχικές ήττες σε ντέρμπι, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Super League, παρά τα όσα καταστροφικά συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας, οι παίκτες αντέδρασαν. Με πανέμορφο γκολ του Κλέιτον στο 18’ και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες πήραν το τρίποντο στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ. Διαβάστε περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x