Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μετά το Πάσχα ...φάιναλ-φορ Κωνσταντινούπολης!

Από Τρίτη του Πάσχα και σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα της Nova και της ΕΡΤ για την κάλυψη του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ που θα γίνει 11 και 13 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη.

Από Τρίτη του Πάσχα και σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα της Nova και της ΕΡΤ για την κάλυψη του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ που θα γίνει 11 και 13 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στη Nova είναι σίγουρο πως θα κινηθούν στο πλαίσιο της περυσινής διοργάνωσης (Βαρκελώνη), ενώ θα προστεθούν ακόμα περισσότερα πράγματα, καθώς φέτος θα πάρει μέρος (εκτός απ' τον Παναθηναϊκό) και ο Ολυμπιακός.

Γράψαμε προ ημερών πως ο αριθμός των ατόμων (δημοσιογράφων και τεχνικών) που θα στείλει η Nova στην Τουρκία θα είναι διψήφιος. Τα αφιερώματα (που θα είναι πολλά) του συνδρομητικού στην διοργάνωση πιθανότατα να ξεκινήσουν πριν την Δευτέρα 7/5. Με μεταδόσεις αγώνων παλαιότερων διοργανώσεων και όλων των φετινών (της φάσης των ομίλων, του «Τοπ-16» και των πλέι-οφ που διαμόρφωσαν την παρουσία των «αιωνίων».

Το συνδρομητικό θα έχει (όπως στη Βαρκελώνη) στούντιο στο στάδιο που θα γίνουν οι αγώνες του φετινού φάιναλ-φορ και μάλλον θα προβληθεί νυχτερινή εκπομπή, με όλο το ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις απ' την Κωνσταντινούπολη.

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει μία δημοσιογραφική ομάδα της Nova που θα ασχοληθεί με το φάιναλ-φορ απ' την Αθήνα και μία (πέντε συναδέλφων, με επί κεφαλής τον Φίλιππα Συρίγο) απ' την Κωνσταντινούπολη.

Σε ότι αφορά στη ΝΕΤ, οι δημοσιογράφοι που θα στείλει η δημόσια τηλεόραση στην Τουρκία θα είναι (επίσης) περίπου πέντε και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα μένει να ξεκαθαρίσει αν θα προβληθεί εκπομπή την Πέμπτη 10/5 ή αν η κάλυψη θα ξεκινήσει απ' τις 11/5.

Όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν τους κεντρικούς άξονες δράσης Nova και ΕΡΤ, με τις λεπτομέρειες να επαναλαμβάνουμε πως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ημιτελικοί και τελικός Eurocup μπάσκετ...
Απ' το Eurosport 2 θα μεταδοθούν το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι δύο ημιτελικοί και οι τελικοί (μικρός και ΜΕΓΑΛΟΣ) του Eurocup μπάσκετ.

Το Μ. Σάββατο, στις 14.00, θα μεταδοθεί το Βαλένθια-Λιέτουβος και στις στις 17.15 το Σπάρτακ-Κίμκι. Ανήμερα το Πάσχα, το Eurosport 2 θα έχει στις 14.30 το μικρό τελικό και στις 17.15 τον μεγάλο.

O Λούκας Γιώρκας στο NovaΣΠΟΡ FM
Στις 10 το πρωί της Κυριακής και για ένα δίωρο, ο Λούκας Γιώρκας (εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περυσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision) θα είναι στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM, καλεσμένος της εκπομπής, «Στάση media».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x