Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τώρα ...Ολυμπιακός-Ατρόμητος και πλέι-οφ!

Από αύριο (23/4) μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του ΟΤΕ και του ΣΚΑΙ για την (παράλληλη) μετάδοση του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Από αύριο (23/4) μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του ΟΤΕ και του ΣΚΑΙ για την (παράλληλη) μετάδοση του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Ο τελικός της 28ης Απριλίου θα ξεκινήσει στις 20.30 και το ΟΤΕ TV Sport 1 θα έχει πολύωρη pre game εκπομπή, ενώ θα καλύψει όλο το «γ' ημίχρονο». Ανάλογα μεγάλη κάλυψη του τελικού θα έχει και ο ΣΚΑΙ που πέρα απ' τη μετάδοση αναμένεται να βγάλει και εκπομπές.

Η μετάδοση του τελικού, απ' τον ΟΤΕ, θα γίνει σε HD και οι τελικές λεπτομέρειες θα καθοριστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η Nova στα πλέι-οφ
Η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και ...έρχονται τα πλέι-οφ. Η Nova θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια και περιμένει την κλήρωση, ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα της. Παράλληλα το συνδρομητικό «τρέχει» την προετοιμασία του για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ, το οποίο θα γίνει (11 και 13/5) στην Κωνσταντινούπολη).

Απ' τις 19.00 η pre game τελικού Τσάμπιονς Λιγκ
Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα καθορίσουν το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 19 Μαίου, αλλά στην ΕΡΤ έχουν αποφασίσει να υπάρξει πολύωρη pre game εκπομπή.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο τελικός θα αρχίσει στις 21.45, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η pre game θα ξεκινήσει απ' τις 19.00.

Χωρίς debate πολιτικών αρχηγών;
Όλο και περιορίζονται οι πιθανότητες να υπάρξει τελικά debate πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 6ης Μαίου. Οι ελάχιστες κενές ημερομηνίες που υπάρχουν, τα πολλά κόμματα που πρέπει να εκπροσωπηθούν και η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στον καθορισμό του πλαισίου αποτελούν τους βασικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x