Stoiximan Super League

Μανωλάς… μέσα!

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού της «Ένωσης» για τη μεθαυριανή πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ανέστης Αργυρίου, που ξεπέρασε το δικό του τραυματισμό. Ζήτησε συγγνώμη ο Κάρλος και υπολογίζεται από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και μετά.

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού της «Ένωσης» για τη μεθαυριανή πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ανέστης Αργυρίου, που ξεπέρασε το δικό του τραυματισμό.

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Τραϊανός Δέλλας, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς και οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Βίκτορ Κλωναρίδης, που έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ δεν υπολογίζεται ο Χοσέ Κάρλος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα της περασμένης εβδομάδας. Πάντως ο Ισπανός ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, έγινε αποδεκτή και αναμένεται να είναι στα πλάνα αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Τετάρτης (20:00) ολοκληρώνεται με προπόνηση την Τρίτη στις 16:00, ενώ δυόμισι ώρες μετά η αποστολή που θα ανακοινωθεί θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x