Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Απ΄την ΕΤ1, στη ΝΕΤ και ...βλέπουμε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Αν ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διεξαγόταν κανονικά την περασμένη Πέμπτη, θα τον έδειχνε η ΕΤ1. Αύριο (21/5) το ντέρμπι «αιωνίων» θα μεταδώσει η ΝΕΤ και ...βλέπουμε. Απ' το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης πήραν την απόφαση να πάει η σειρά των τελικών στο δεύτερο κρατικό κανάλι και να «παγώσει», για λίγο η κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας, αλλά δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει αν παραστεί ανάγκη.

Αν ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διεξαγόταν κανονικά την περασμένη Πέμπτη, θα τον έδειχνε η ΕΤ1. Αύριο (21/5) το ντέρμπι «αιωνίων» θα μεταδώσει η ΝΕΤ και ...βλέπουμε.

Απ' το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης πήραν την απόφαση να πάει η σειρά των τελικών στο δεύτερο κρατικό κανάλι και να «παγώσει», για λίγο η κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας, αλλά δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει αν παραστεί ανάγκη.

Αν, δηλαδή, κριθεί πως πρέπει να καλυφθεί η επικαιρότητα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε (νέα) μετάθεση κάποιου-ων απ' τους ερχόμενους τελικούς στην ΕΤ1. Συν το ότι η έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, στις 21.00, είναι κάτι που θεωρούν αδιαπραγμάτευτο στην ΕΡΤ, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται!

Έχει γίνει αντιληπτό, όμως, πως τα αθλητικά γεγονότα, αυτή την περίοδο έχουν γίνει πινγκ-πονγκ απ' την ΕΤ1 στη ΝΕΤ και τούμπαλιν, αλλά αυτό συμβαίνει μέχρι να «ζεσταθεί», για τα καλά, η προεκλογική περίοδος. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, η ΕΤ1 θα αποτελεί μονόδρομο.

Επίσημα το Euro στην ΕΤ1
Οι αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2012 θα καλυφθούν όλοι απ' την ΕΤ1, κάτι που είπαν και πριν λίγο στο φινάλε της «Αθλητικής Κυριακής». Για την ακρίβεια το επισήμανε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, για να επιβεβαιωθεί έτσι το προ ημερών ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

Ο NovaΣΠΟΡ FM σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ
Πλήρη κάλυψη των τελικών της Α1 μπάσκετ θα έχει ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αρχής γενομένης από αύριο (21/5) όταν και θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, στο ΣΕΦ.

Τους αγώνες, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα γίνουν στο ΣΕΦ θα περιγράψουν οι Χρήστος Ρομπόλης, Νίκος Ζέρβας, σε σχόλιο Μιχάλη Λεάνη και στο ΟΑΚΑ, για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα είναι οι Βασίλης Μοιρώτσος, Τόλης Κοτζιάς (σχόλιο Μιχάλης Λεάνης).

Από Τετάρτη Εθνική
Απ' την Τετάρτη (23/5), ο ρεπόρτερ του NovaΣΠΟΡ FM, Δημήτρης Ευαγγελάτος θα καλύπτει τυν προετοιμασία της Εθνικής ποδοσφαίρου ενόψει τελικής φάσης του Euro 2012.

Θυμίζουμε πως σε Ουκρανία, Πολωνία θα πάνε (για το NovaΣΠΟΡ FM και τους αγώνες του Euro) οι Γιώργος Χελάκης, Δημήτρης Ευαγγελάτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x