Ειδήσεις

Καραγκούνης: «Δείξαμε θετικά πράγματα»

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε στο Κίτσμπουελ την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, μετά και τη φιλική νίκη με σκορ 1-0 επί της Αρμενίας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Καραγκούνης. «Το σημαντικό είναι πως τελείωσε η προετοιμασία, όπου τα πόδια μας είναι βαριά ακόμα, αλλά δείξαμε θετικά πράγματα. Πιστεύω πως είμαστε βελτιωμένοι γενικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμπλήρωσε 117 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε στο Κίτσμπουελ την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, μετά και τη φιλική νίκη με σκορ 1-0 επί της Αρμενίας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Το σημαντικό είναι πως τελείωσε η προετοιμασία, όπου τα πόδια μας είναι βαριά ακόμα, αλλά δείξαμε θετικά πράγματα. Πιστεύω πως είμαστε βελτιωμένοι γενικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμπλήρωσε 117 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη (1-0) επί της Αρμενίας: «Ακόμα και στα φιλικά είναι σημαντική η νίκη, γιατί αποκτάς αυτοπεποίθηση, ενώ ανεβαίνει και η ψυχολογία. Σήμερα ήμασταν καλοί και στον επιθετικό τομέα, όπου φτάσαμε αρκετές φορές στο αντίπαλο τέρμα και φυσικά καταφέραμε να βάλουμε και ένα γκολ. Μην ξεχνάμε πως αυτό είναι ένα επίπονο στάδιο. Τώρα, θα έχουμε πιο άνετες προπονήσεις, όπου θα πρέπει μέσα σε μία εβδομάδα να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία».

Για το αν τον προβλημάτισαν οι φάσεις της Αρμενίας: «Δεν είδα πολύ το δεύτερο ημίχρονο γιατί έκανα αποθεραπεία στα αποδυτήρια. Όμως, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές φάσεις, καθώς ήμασταν καλοί στην επίθεση. Μην ξεχνάμε πως η Αρμενία είναι μία καλή ομάδα που ξέρει να αμύνεται και να επιτίθεται. Το σημαντικό είναι πως τελείωσε η προετοιμασία, όπου τα πόδια μας είναι βαριά ακόμα, αλλά δείξαμε θετικά πράγματα. Στο πρώτο φιλικό δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα κάναμε φάσεις, ενώ είχαμε και ευκαιρίες. Πιστεύω πως είμαστε βελτιωμένοι γενικά. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε στην τακτική και αυτά βγήκαν στο γήπεδο».

Για το που μπορεί να μπει ο πήχης στο Euro: «Πιστεύω πως μέχρι τώρα τα πράγματα μας πάνε καλά. Εκτός από τους τραυματισμούς του Νίνη και του Τοροσίδη, τους οποίους ευτυχώς θα έχουμε μαζί μας, όλα μας πάνε καλά. Έχουμε καλή ψυχολογία αλλά είμαστε και καλή ομάδα. Έχουμε μόνο μία ήττα σε 24 παιχνίδια και αυτό σημαντικό. Στο Euro βάζουμε στόχο το πρώτο παιχνίδι, ό,τι κάναμε και στα προηγούμενα Euro. Στόχος είναι φυσικά η πρόκριση, αλλά όλη η συγκέντρωσή μας είναι στην Πολωνία. Αν δεν κάνεις καλή αρχή είναι δύσκολο να το γυρίσεις μετά. Θα πρέπει να είμαστε καλά στον πρώτο αγώνα».

Για τις 117 συμμετοχές: «Νιώθω υπερήφανος για αυτό το νούμερο. Είναι μεγάλο πράγμα για τον οποιονδήποτε. Όμως, το πιο σημαντικό είναι πως σε αυτές τις συμμετοχές είχα τεράστιες χαρές με την Εθνική και πολύ λίγες λύπες. Αυτό είναι που με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση. Αναμφισβήτητα, έζησα μεγάλες στιγμές με την Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x