Δίπλα στην Εθνική

Το ημερολόγιο της Εθνικής, μέρα 7η

Μια εβδομάδα στη Βαρσοβία συμπλήρωσε η Εθνική και το πρωί της Δευτέρας θα «πετάξει» για το Βρότσλαβ, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στον πλέον καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση. Δεν θα κάνει, όμως, «checkout»στο τωρινό ξενοδοχείο της. Τα δωμάτια θα μείνουν κρατημένα, καθώς η ομάδα θα επιστρέψει εδώ αμέσως μετά το ματς με τους Τσέχους, καθώς στην πολωνική πρωτεύουσα θα γίνει το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Αποστολή: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Μια εβδομάδα στη Βαρσοβία συμπλήρωσε η Εθνική και το πρωί της Δευτέρας θα «πετάξει» για το Βρότσλαβ, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στον πλέον καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση. Δεν θα κάνει, όμως, «checkout»στο τωρινό ξενοδοχείο της. Τα δωμάτια θα μείνουν κρατημένα, καθώς η ομάδα θα επιστρέψει εδώ αμέσως μετά το ματς με τους Τσέχους, καθώς στην πολωνική πρωτεύουσα θα γίνει το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου.

Αποστολή: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Το μενού της ημέρας περιελάμβανε μια πρωινή προπόνηση, η οποία έμελλε να φέρει ένα ακόμη κακό μαντάτο, τον τραυματισμό του Φωτάκη. Για τον οποίο, πάντως, τα πιο «φρέσκα» (βραδινά) νέα είναι ότι έχει μια κάποια ελπίδα να προλάβει το ματς της Τρίτης, καθώς η θλάση την οποία υπέστη είναι ελαφριάς μορφής. Θα δώσει αγώνα δρόμου και θα δούμε αν θα προλάβει. Ούτως ή άλλως μια θέση στα χαφ παιζόταν μεταξύ αυτού και του Μάκου. Αν δεν προλάβει ο Φωτάκης, θα παίξει σίγουρα ο Μάκος.

Στην πορεία της ημέρας, πέραν της καθιερωμένης σύντομης ομιλίας (ο Σάντος έδειξε στους παίκτες στιγμιότυπα από τον πρόσφατο αγώνα Πολωνίας- Ελλάδας και τους εξήγησε τα λάθη που έγιναν κυρίως στο πρώτο μέρος), οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να δουν απ’ άκρη σ’ άκρη το ματς Ιταλίας- Ισπανίας. Μάλιστα, απ’ ό,τι καταλάβε γι΄ αυτό φρόντισαν τα μέλη του επιτελείου να γίνει νωρίς το απόγευμα το καθιερωμένο «φροντιστήριο» στους παίκτες, προκειμένου έπειτα να μείνουν ελεύθεροι εντός ξενοδοχείου και να μπορέσουν να δουν το μεγάλο αυτό ματς. Πράγματι, οι διεθνείς το είδαν και μάλιστα με μεγάλη προσοχή.

Αλλωστε, υπάρχουν μέσα στην ομάδα και ιταλόφιλοι και ισπανόφιλοι. Ως εκ τούτου οι ποδοσφαιροκουβέντες έδιναν και έπαιρναν. Το πρόγραμμα της ημέρας ήταν γενικώς αρκετά χαλαρό (και της προπόνησης και του ξενοδοχείου) για να αποφορτιστούν οι παίκτες ενόψει του μεγάλου ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x