Δίπλα στην Εθνική

Τι ετοιμάζει ο Σάντος για Ρωσία

Η 12η μέρα της Εθνικής στην Πολωνία βρήκε τον Σάντος σκεπτικό για το τι πρέπει να διαφοροποιήσει στον ελάχιστο χρόνο που του απομένει μέχρι τον σαββατιάτικο «τελικό». Οντας βυθισμένος στις σκέψεις, όμως, φαίνεται ότι τελικά κάπου καταλήγει. Αποστολή στη Βαρσοβία: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Η 12η μέρα της Εθνικής στην Πολωνία βρήκε τον Σάντος σκεπτικό για το τι πρέπει να διαφοροποιήσει στον ελάχιστο χρόνο που του απομένει μέχρι τον σαββατιάτικο «τελικό». Οντας βυθισμένος στις σκέψεις, όμως, φαίνεται ότι τελικά κάπου καταλήγει.

Αποστολή στη Βαρσοβία: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Συγκεκριμένα φέρεται να έχει ήδη βρει τους δέκα από τους έντεκα: γκολκίπερ τον Σηφάκη, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, αριστερό τον Τζαβέλλα, στόπερ τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, χαφ τους Κατσουράνη, Καραγκούνη, Μανιάτη, δεξί εξτρέμ τον Σαλπιγγίδη, φορ τον Γκέκα και η μοναδική θέση που θεωρητικά παίζεται είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, για την οποία προσωπικά εκτιμώ ότι ο Σαμαράς έχει σαφές προβάδισμα στο μυαλό του Πορτογάλου, διότι οι Ρώσοι είναι μια αρκετά κοντή ομάδα και λογικά ο Σάντος θα θέλει ένα ψηλό κορμί μπροστά.

Συν τοις άλλοις, ο Σαμαράς στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε μόνος του πρόγραμμα αποφόρτισης, υπό την έγκριση φυσικά του Σάντος, κάτι που πιθανότατα δείχνει ότι ο Πορτογάλος θέλει να τον «φρεσκάρει» όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει του ματς. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο επιθετικός της Σέλτικ μπήκε κανονικά στο (ούτως ή άλλως ευρισκόμενο σε χαλαρό ρυθμό προπόνησης) γκρουπ όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην Τσεχία.

Αυτή, η προαναφερθείσα, είναι η ενδεκάδα στην οποία φέρεται να καταλήγει ο Πορτογάλος. Και χρησιμοποιούμε κατ΄επανάληψη τη λέξη «φέρεται», διότι στην προπόνηση δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Οι βασικοί του αγώνα με την Τσεχία έκαναν εκ νέου χαλάρωμα, συνεπώς το πρόγραμμα ουσιαστικά έγινε πάλι σε γκρουπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάντος για πρώτη φορά βάζει (την Παρασκευή) πρωινή προπόνηση την παραμονή αγώνα. Συνήθως γίνονταν απογευματινές και μάλιστα περίπου την ώρα του ματς. Αυτή τη φορά το αλλάζει ο Πορτογάλος, θέλοντας προφανώς να αφήσει τους παίκτες του να ξεκουραστούν αρκετά προτού ριχτούν στη μάχη του «τελικού» του ομίλου.

Κατά τα άλλα το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε, ως είθισται, «βιντεοθεραπεία» και ξεκούραση το μεσημέρι, πριν την απογευματινή προπόνηση. Λίγα λεπτά πριν από αυτή μίλησαν τέσσερις παίκτες στα media (Φορτούνης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Φωτάκης) και έδωσαν σύνθημα νίκης για τον μεγάλο σαββατιάτικο αγώνα με τη Ρωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x