Stoiximan Super League

Στην ΑΕΚ το χαρτί Ολυμπιακού για Μανωλά

Το έγγραφο που επιβεβαιώνει και επίσημα την πρόθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ. Σε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» ενημερώνουν την «Ένωση» (όπως ήταν υποχρεωμένοι βάσει κανονισμού) πως σκοπεύουν να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη. Άρχισαν να διαλύουν, έτσι, και τις τελευταίες αμφιβολίες πως η μετακίνηση είναι κλεισμένη και θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου, με την ΑΕΚ να μην παίρνει ούτε ευρώ.

Το έγγραφο που επιβεβαιώνει και επίσημα την πρόθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ.

Σε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» ενημερώνουν την «Ένωση» (όπως ήταν υποχρεωμένοι βάσει κανονισμού) πως σκοπεύουν να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη.

Άρχισαν να διαλύουν, έτσι, και τις τελευταίες αμφιβολίες πως η μετακίνηση είναι κλεισμένη και θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου, με την ΑΕΚ να μην παίρνει ούτε ευρώ.

Από το περιβάλλον του παίκτη έχει ήδη αρχίσει να επιβεβαιώνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Για να είναι απόλυτα καλυμμένοι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» και με τον κανονισμό ιδιότητας και μεταγραφών, έστειλαν το σχετικό έγγραφο που προβλέπει εκείνος για την έναρξη συζητήσεων με παίκτη άλλης ομάδας στο τελευταίο εξάμηνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Κάπως έτσι έρχονται και επισήμως οι τελευταίες ενδείξεις πως ο Μανωλάς θα συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό, χωρίς η ΑΕΚ να εισπράξει (αφού η μεταγραφή θα γίνει σε ελληνικό σύλλογο) ούτε ποσό για τα τροφεία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x