Stoiximan Super League

Οι στόχοι του Μαύρου

Πιστός στη δέσμευση πως θα απευθύνεται ανοιχτά στον κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος. Σε τοποθέτηση που ανέβασε στο Facebook, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» εξήγησε τους άμεσους στόχους του και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει σ’ αυτούς και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εξήγησε εξάλλου τους λόγους για τους οποίους (αν και θα το ήθελε) δεν μπορεί να μεταφέρει την ομάδα στη Ριζούπολη.

Πιστός στη δέσμευση πως θα απευθύνεται ανοιχτά στον κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος.

Σε τοποθέτηση που ανέβασε στο Facebook, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» εξήγησε τους άμεσους στόχους του και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει σ’ αυτούς και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εξήγησε εξάλλου τους λόγους για τους οποίους (αν και θα το ήθελε) δεν μπορεί να μεταφέρει την ομάδα στη Ριζούπολη.


Αναλυτικά η δημοσίευση του Μαύρου αναφέρει

«Αγαπητοί φίλοι, οι στόχοι μου είναι τέσσερις:

1. Οικονομικό
2. Η ενότητα μεταξύ μας.
3. Το χτίσιμο μιας καινούργιας ομάδας
4. Το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Επειδή πιστεύω σε εσάς και στην αγάπη σας και στην παρουσία σας στο γήπεδο, που είναι άκρως απαραίτητη σε αυτή τη φάση που τα οικονομικά μας είναι χάλια, η πρώτη επιλογή μας είναι το ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε μια καυτή μεγάλη Ριζούπολη! Με αγάπη, Θωμάς»
.

Νωρίτερα, δε (και απαντώντας συγκεκριμένα για τη Ριζούπολη) έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φίλοι μου, μου λέτε πολλοί για το θέμα της Ριζούπολης. Να ξέρετε ότι το έχω στο μυαλό μου, αλλά είναι συνάρτηση με τον αριθμό των διαρκείας που θα κοπούν. Αν είναι πάνω από 20.000 τα διαρκείας αυτόματα δεν μπορούμε να πάμε στην Ριζούπολη που είναι μικρότερης χωρητικότητας.

Επίσης ο Απόλλωνας δεν έχει βοηθητικό γήπεδο και κάνει προπονήσεις στο γήπεδο αυτό κάθε μέρα με αποτέλεσμα ο χλοοτάπητας να μην είναι σε καλή κατάσταση στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x