Αγγλία

Χότζον: «Θέλω η Αγγλία να παίζει σαν Αγγλία»

Στις κριτικές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Αγγλία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας στο Euro 2012 απάντησε ο Ρόι Χότζον. Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θέλει η Αγγλία να παίζει σαν Αγγλία, συμπληρώνοντας πως δεν σκοπεύει να μιμηθεί άλλες ομάδες όπως η Ισπανία.

Στις κριτικές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Αγγλία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας στο Euro 2012 απάντησε ο Ρόι Χότζον.

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θέλει η Αγγλία να παίζει σαν Αγγλία, συμπληρώνοντας πως δεν σκοπεύει να μιμηθεί άλλες ομάδες όπως η Ισπανία.

«Πρέπει να διατηρήσουμε τα πράγματα που υπήρχαν πάντα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κρατήσουμε το αγωνιστικό πνεύμα. Δεν πρέπει να αρχίσουμε να πετάμε αυτά τα στοιχεία μόνο και μόνο για να μας πει κάποιος ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θέλω η Αγγλία να είναι Αγγλία», ήταν τα λόγια του Βρετανού τεχνικού για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν μπορείς να λες ότι θα παίξεις σαν την Ισπανία, επειδή εκτός των άλλων οι Ισπανοί μεγαλώνουν σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες και αυτό δημιουργεί διαφορετικές συνθήκες. Κι ας μην ξεχνάμε ότι η Ισπανία για πολλά χρόνια πήγε σε όλα τα μεγάλα τουρνουά, χωρίς να πετύχει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x