Επικαιρότητα

Στον ανακριτή Σταύρος και Χριστίνα Ψωμιάδη

Ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας παρουσιάστηκαν ο γιος και η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια καθώς δεν εμφανίστηκαν όταν τους κάλεσε. Η υπόθεση αφορά διώξεις που άσκησε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε κεφάλαια που είχαν υπεξαιρεθεί από την ΑΕΚ και φοροδιαφυγή που φτάνει τα πέντε εκατ. ευρώ για το σύνολο των επιχειρήσεων του Μάκη Ψωμιάδη.

Ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας παρουσιάστηκαν ο γιος και η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια καθώς δεν εμφανίστηκαν όταν τους κάλεσε.

Η υπόθεση αφορά διώξεις που άσκησε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε κεφάλαια που είχαν υπεξαιρεθεί από την ΑΕΚ και φοροδιαφυγή που φτάνει τα πέντε εκατ. ευρώ για το σύνολο των επιχειρήσεων του Μάκη Ψωμιάδη.

Κατηγορούμενοι εκτός από το γιο και την κόρη είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, η σύζυγός του και δυο ξαδέλφια του. Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή καταγγελίες του δικηγόρου της ΑΕΚ Χαρ. Οικονομόπουλου και άλλα στοιχεία.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Παπανδρέου ο Μ. Ψωμιάδης υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΑΕΚ και ο γιος του εμφανίζεται να είχε αναλάβει το ξέπλυμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x