Stoiximan Super League

Από ραντεβού σε ραντεβού για «Κατσούρ»

Ούτε αυτήν την φορά υπήρξε κάτι ουσιαστικό από το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη και οι εξελίξεις μετατίθενται για την… επόμενη συνάντησή τους. Αυτή δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στην μέρα ή το αργότερο την Τετάρτη. Όπως όλα δείχνουν όμως το κενό δύσκολα θα γεφυρωθεί...

Ούτε αυτήν την φορά υπήρξε κάτι ουσιαστικό από το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη και οι εξελίξεις μετατίθενται για την… επόμενη συνάντησή τους. Αυτή δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στην μέρα ή το αργότερο την Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Κώστα Κατσουράνη που προβλέπει αρκετά μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές του. Οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει την πρώτη φορά που έκατσαν στο ίδιο τραπέζι αλλά αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν υπήρχε ούτε στο σημερινό ραντεβού.

Το δεδομένο είναι ότι ο μάνατζερ του «Κατσούρ» και η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα τα ξαναπούν πολύ σύντομα, είτε αυτό είναι ακόμα και μέσα στην σημερινή μέρα, είτε αύριο (Τετάρτη). Σημειώνεται ότι ο Κατσουράνης διεκδικεί τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του αλλά οι "πράσινοι" δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν κάτι τέτοιο.

Οι εξελίξεις θα υπάρχουν πολύ σύντομα όμως όπως όλα δείχνουν το θέμα δεν είναι σε... καλό δρόμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x