Stoiximan Super League

Παίρνει Πάπε Σο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Πάπε Σο θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός χαφ από την Σενεγάλη είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έρχεται με μεταγραφή, όχι ως δανεικός, μια και το συμβόλαιό του με την Ακαντέμικα τελείωσε. Πρόκειται για ακόμη μια επιλογή του Φερέιρα ο οποίος τον ήξερε και θα καλύψει το κενό του Σιμάο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Πάπε Σο θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο άσος από την Σενεγάλη είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έρχεται με μεταγραφή, όχι ως δανεικός, μια και το συμβόλαιό του με την Ακαντέμικα Κοΐμπρα τελείωσε.

Πρόκειται για ακόμη μια επιλογή του Φερέιρα ο οποίος τον ήξερε και θα καλύψει το κενό του Σιμάο.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη, αλλά όπως λένε πηγές από την Πορτογαλία η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη. Έτσι, μετά τους Μπαρμπαρούση, Σισοκό και Πίντο, ο Πάπε Σο όπως όλα δείχνουν θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο Πάπε Χαμπίμπ Σο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στο Ντακάρ στις 2 Δεκεμβρίου του 1985 και έχει ύψος 1,80μ. Την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην Κοΐμπρα έχοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 6 με ένα γκολ στο Κύπελλο και 2 στο Λιγκ Καπ). Πέρυσι είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο και 1 στο Λιγκ Καπ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σοσό (2005/06), στη συνέχεια έπαιξε σε Εντέντ (2006-2008), Σατορού (2008/09) και Ουνιάο Λεϊρία (2009/10), προτού μετακομίσει στην Κοΐμπρα.



Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x