Ευρώπη

Κρστιτς: «Εάν μείνει ο Κιριλένκο, μένω και εγώ»

Στην παραμονή του Αντρέι Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στηρίζει ο Νέναντ Κρστιτς και τη δική του. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη ή στο NBA από την επόμενη σεζόν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως εάν επιλέξει την πρώτη περίπτωση, τότε σίγουρα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της «ομάδας του στρατού».

Στην παραμονή του Αντρέι Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στηρίζει ο Νέναντ Κρστιτς και τη δική του.

Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη ή στο NBA από την επόμενη σεζόν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως εάν επιλέξει την πρώτη περίπτωση, τότε σίγουρα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της «ομάδας του στρατού».

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχω όρο στο συμβόλαιό μου να φύγω για το NBA μέχρι τις 15 Ιουλίου. Θα δούμε τι θα γίνει. Οι επιλογές για μένα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το NBA. Εάν μείνω στην Ευρώπη, δεν θα πάω σε άλλη ομάδα. Θα πάω στο NBA, μόνο εάν βρω ένα καλό συμβόλαιο», δήλωσε αρχικά ο Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το εάν θα μείνει ο Αντρέι Κιριλένκο στην πρωταθλήτρια Ρωσίας:

«Δεν το ξέρω αυτό. Όταν είχα μιλήσει μαζί του στο τέλος της σεζόν, μου είχε πει πως οι πιθανότητες είναι 50-50. Εάν μείνει, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνω και εγώ. Εάν πάω στο NBA, δεν θα το κάνω για τα λεφτά, επειδή είναι το NBA. Όμως, όπως είπα είμαι χαρούμενος εδώ στη Μόσχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x