Stoiximan Super League

Οι δρόμοι όλοι… φέρνουν Φορναρόλι

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει για τον Παναθηναϊκό η προσπάθεια απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι. Παρά τη «σφήνα» ομάδας από το Μεξικό, ο επιθετικός της Νασιονάλ Μοντεβίδεο έχει αποφασίσει να φορέσει τα πράσινα. Κρίσιμη μέρα για Κουίνσι, υπό προϋποθέσεις απόκτηση δημιουργικού μεσοεπιθετικού. Σε καλό δρόμο «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και διαρκείας.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει για τον Παναθηναϊκό η προσπάθεια απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι. Παρά τη «σφήνα» ομάδας από το Μεξικό, ο επιθετικός της Νασιονάλ Μοντεβίδεο έχει αποφασίσει να φορέσει τα πράσινα και μέχρι αύριο αναμένεται η κατάληξη της υπόθεσης, που εκτός απροόπτου θα είναι θετική για το «τριφύλλι».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνει τις τελικές επαφές με τη Νασιονάλ και ο 25χρονος άσος περιμένει ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα, πιθανότατα από την Πέμπτη και μετά, ενώ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μετά την επιστροφή της από την Αυστρία.

Τελειώνει του Κουίνσι

Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για τον Κουίνσι. Η Αλ Σαντ δεν ικανοποιείται με τα χρήματα που προσφέρει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να αποζημιώσει την ομάδα του Κατάρ. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά περιμένει από τους «πράσινους» να ανεβάσουν την προσφορά τους από τις 500.000 (χωρίς μπόνους) τουλάχιστον στις 650.000 ευρώ.

Από την έκβαση της υπόθεσης του Κουίνσι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα γίνει κίνηση για άλλον μεσοεπιθετικό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει έναν παίκτη με δημιουργικό ρόλο, όπως οι Νίνης και Κλέιτον που αποχώρησαν. Εφόσον αποχωρήσει ο Κουίνσι, η ανάγκη απόκτησης παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά θα είναι επιτακτική, ειδάλλως ο Παναθηναϊκός θα περιμένει πώς θα εξελιχθούν τα προκριματικά για να κινηθεί (ή όχι) αναλόγως.

Ξεκαθαρίζει για «Κάρα»

Ο Κώστας Ελευθεράκης θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο διεθνής μέσος επιστρέφει από τις διακοπές του στον Πύργο την Τετάρτη ή την Πέμπτη και θα κληθεί να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία του ιδίου και των «πράσινων», αλλά ο παίκτης θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Σε καλό δρόμο

Τα 2.503 έφτασαν μέχρι τα ξημερώματα τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με το συγκεντρωθέν ποσό να είναι 1.629.095 ευρώ. Παράλληλα, ως χθες είχαν πουληθεί 1.844 διαρκείας. Οι άνθρωποι της διοίκησης εκτιμούν πως σε ενδεχόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League η… κίνηση θα είναι ακόμη καλύτερη.

* Πιθανή είναι η μετάθεση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Το ματς βάσει προγράμματος θα πρέπει να γίνει 1 ή 2 Σεπτεμβρίου, αλλά λόγω της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στις 4 Σεπτεμβρίου πιθανώς να διεξαχθεί αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x