Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Παναθηναϊκό «περιμένουν» ...τρία συν ένα κανάλια!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα κανάλια περιμένουν την πορεία που θα έχει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα κανάλια περιμένουν την κλήρωση που θα έχει ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Κατ' αρχήν είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εντός και του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο που είναι ελεύθερα διαπραγματεύσιμα (απ' τα πλέι-οφ μπαίνει η διαδικασία στην κεντρική διαχείριση).

Του εντός, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάει στον ΟΤΕ, ενώ του εκτός είναι ανοιχτό, ακόμα περισσότερο απ' την στιγμή που δεν είναι γνωστός ο αντίπαλος. Ανάμεσα σε Nova και OTE TV. Γιατί τα ελεύθερης εμβέλειας δεν «παίζουν».

To αν ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλέι-οφ ή όχι είναι κάτι που ενδιαφέρει τη Nova και την ΕΡΤ (αν ισχύσει η συμφωνία με την TEAM) που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού ενδιαφέρει και τον ΑΝΤ1, καθώς αν οι «πράσινοι« προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν κερδίζει κάτι. Αν, όμως, ο Παναθηναϊκός πήγαινε στους ομίλους του Europa League, ο ΑΝΤ1 βγάζει ...λαβράκι! Και εκεί, όμως, θα είναι πάλι η Nova που, απ' τη νέα σεζόν, θα δείχνει παιχνίδια ελληνικών ομάδων.

Η κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ δεν προβλέπεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x