Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τηλεοπτικά Μάδεργουελ-Παναθηναϊκού ...όπως Σεβίλλη-ΑΕΚ (2007)!

Το 2012 απέχει απ' το 2007 πέντε χρόνια, αλλά η «επιστροφή στο παρελθόν» είνοι περισσότερο ορατή, όσο περνούν οι ώρες, σε ότι αφορά στην τηλεοπτική ...στέγη του προκριματικού αγώνα (για την γ' φάση) του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μάδεργουελ και τον Παναθηναϊκό. Η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης, παρά τις επίμονες διαπραγμτατεύσεις των καναλιών, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το 2012 απέχει απ' το 2007 πέντε χρόνια, αλλά η «επιστροφή στο παρελθόν» είνοι περισσότερο ορατή, όσο περνούν οι ώρες, για την τηλεοπτική ...στέγη του προκριματικού αγώνα (για την γ' φάση) του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μάδεργουελ και τον Παναθηναϊκό. Η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης, παρά τις επίμονες διαπραγμτατεύσεις των καναλιών, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Nova, OTE TV και εταιρίες έχουν κάνει τις προσφορές τους, αλλά καμία κατάληξη έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και η τηλεοπτική μετάδοση παραμένει στον ...αέρα!

Το 2007, η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει την Σεβίλλη, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στην Ισπανία. Και τα δικαιώματα είχε κλείσει το (τότε) Supersport, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μετά από ένα απίστευτο θρίλερ!

Το www.sport-fm.gr θυμίζει μέρος της ανακοίνωσης του συνδρομητικού που αποδεικνύει το θρίλερ που παίχτηκε για τα τηλεοπτικά της αναμέτρησης της Σεβίλλης:

«Από το Supersport 1 θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Κύπρο την προσπάθεια της ομάδας τους στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", απέναντι στη Σεβίλλη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάστηκαν πολυήμερες διαπραγματεύσεις, εξαιτίας της τακτικής και των υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων της Σεβίλλης».

Και: «Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου, στις 4 το απόγευμα»!

Τα θυμίζουμε όλα αυτά, γιατί ο αγώνας του Παναθηναϊκού, θα γίνει την Τρίτη και ήδη, σε λίγη ώρα, μπαίνουμε στο Σάββατο. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Οι ελπίδες που αρχικά είχαν φανεί, δεν γίνονται πράξη και μένει να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί.

Ο ΟΤΕ που θα δείξει τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ έχει, πλέον, εμφανές προβάδισμα έναντι της Nova, η οποία (από ένα σημείο και μετά) δεν φαίνεται να καίγεται. Αλλά, καθώς θα φτάνουμε στο ...παρά ένα, ουδείς ξέρει τι θα συμβεί!

Ανάλογης μορφής θρίλερ είχε παρουσιαστεί και για τις αναμετρήσεις Σπάρτα Π.- Παναθηναϊκού και Σλόβαν-Ολυμπιακού που είχαν γίνει τέλη Ιουλίου, πάλι, του 2007 (28/7 και 29/7 αντίστοιχα) και τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα είχαν κλειστεί (απ' το τότε Supersport) μία μέρα πριν.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα από ΕΡΤ και Eurosport
Ιδού τι θα δείξουν τα κανάλια της ΕΡΤ και το Eurosport, για την αυριανή (28/7) αγωνιστική πρεμιέρα (και εκτός ποδοσφαίρου) των Ολυμπιακών Αγώνων:

11.00 (Eurosport): Μπιτς-βόλεϊ, κωπηλασία
11.00 (ΕΤ1): Κωπηλασία, Μπιτς-βόλεϊ, ποδηλασία δρόμου, ξιφασκία, Σκοποβολή, ενόργανη γυμναστική, τένις
12.00 (Eurosport): Κολύμβηση
12.00 (ERT HD): Κολύμβηση
12.00 (ΝΕΤ): Κολύμβηση
15.00 (Eurosport): Κωπηλασία
16.15 (Eurosport): Ποδηλασία δρόμου
18.00 (Eurosport): Άρση βαρών γυναικών
18.45 (ΕΤ3): ΗΠΑ-Κροατία (μπάσκετ γυναικών)
19.15 (Eurosport): Ενόργανη γυμναστική
20.15 (Eurosport): Βόλεϊ, τένις
21.00 (ΝΕΤ): Εκπομπή για Ολυμπιακούς Αγώνες
21.30 (Eurosport): Κολύμβηση
21.30 (ΝΕΤ): Κολύμβηση
21.30 (ERT HD): Κολύμβηση
22.00 (ΕΤ3): ΗΠΑ-Κορέα (βόλεϊ γυναικών)
23.00 (Eurosport): Ενόργανη γυμναστική
23.00 (ΝΕΤ): Εκπομπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
00.00 (ΕΤ3): Βραζιλία-Τουρκία (βόλεϊ γυναικών)
00.15 (Eurosport): Ανασκόπηση ημέρας (Ολυμπιακοί Αγώνες)
00.45 (Eurosport): Βραζιλία-Τουρκία (βόλεϊ γυναικών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x