Stoiximan Super League

Αναχώρησε η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/7) η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην «κόψει» κανέναν ακόμα και να συνεχίσει τις δοκιμές -και επί ολλανδικού εδάφους- γι’ αυτό πήρε μαζί του 28 παίκτες. Μοναδικός απών ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.

Με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/7) η αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην «κόψει» κανέναν ακόμα και να συνεχίσει τις δοκιμές -και επί ολλανδικού εδάφους- γι’ αυτό πήρε μαζί του 28 παίκτες.

Μοναδικός απών ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.

Το πρωί της Τρίτης (31/7) αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα παραμείνει στην Ολλανδία από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου. Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν οδικώς, για περίπου μιάμιση ώρα, στην πόλη Έρμελο. Εκεί, έχουν προγραμματίσει και ένα φιλικό με τη Βίλεμ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου και στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική ώρα).

Τρία νέα πρόσωπα θα έχει μαζί του Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε σχέση με τους παίκτες που είχε πάρει στην Πορτογαλία. Δηλαδή, κανονικά ταξίδεψαν στο Έρμελο οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς και Λεάντρο Γκρέκο, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, καθώς παρέμεινε στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.

Αναλυτικά οι 28 παίκτες που πήρε στην Ολλανδία ο Λεονάρντο Ζαρντίμ: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Photo: Action Images

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x