Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ανακοίνωση Nova για ΠΑΟΚ, η απάντηση ΟΤΕ!!!

Ιδού και η ανακοίνωση της Nova, για τη μετάδοση του αγώνα Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ που θα δείξει το Novasports 2. Στο Novasports 1 θα παίξει το Αστέρας Τ.- Μαρίτιμο...

Ιδού και η ανακοίνωση της Nova, για τη μετάδοση του αγώνα Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ που θα δείξει το Novasports 2. Στο Novasports 1 θα παίξει το Αστέρας Τ.- Μαρίτιμο...


«Η μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με την Ισραηλινή Μπνέι Γιεχούντα, ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!

H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου αγώνα Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Ισραήλ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 20.00, από το Novasports 2.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 23.00 από το Novasports1.

Tον αγώνα θα σχολιάσει ο Αγγελος Στυλιάδης.

Οι ρεπόρτερ της Νova θα στέλνουν σε συνεχόμενη ροή ειδήσεις και νέα από τον αγωνιστικό χώρο, διαθέσιμα όλα, στο novasports.gr».

Απ' την ΟΤΕ TV εκδόθηκε (αργά το βράδυ) η ακόλουθη ανακοίνωση: «O OTE TV ενημερώνει ότι ο αγώνας Bnei Yehuda-ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, δε θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της τηλεόρασης του ΟΤΕ.
Η αλλαγή αυτή προκλήθηκε από αθέτηση συμφωνίας από εταιρεία η οποία υποστήριζε ότι είχε στη διάθεσή της τα σχετικά δικαιώματα.
Ο επαναληπτικός αγώνας του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League με την Bnei Yehdua στις 9 Αυγούστου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ Sport1.
Ο ΟΤΕ συνεχίζει να διεκδικεί τα δικαιώματα των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων για τους έλληνες φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x