Stoiximan Super League

Ρελάνς με Κατίδη

Στην αντεπίθεση μετά τις συνεχόμενες χαμένες μεταγραφικές μάχες προσπαθεί να περάσει η ΑΕΚ. Έστω κι αν θα το κάνει… συνεταιρικά. Η τεράστια ανάγκη για ενίσχυση ξαναφέρνει σε πρώτο πλάνο την αγορά του Κατίδη (αλλά και του Γιαννιώτα) από τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για λογαριασμό της «Ένωσης». Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις, που θα έχουν ευτυχή κατάληξη όταν (και αν) βρεθεί φόρμουλα για το ποσοστό συνιδιοκτησίας.

Στην αντεπίθεση μετά τις συνεχόμενες χαμένες μεταγραφικές μάχες προσπαθεί να περάσει η ΑΕΚ.

Έστω κι αν θα το κάνει… συνεταιρικά.

Η τεράστια ανάγκη για ενίσχυση ξαναφέρνει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση αγοράς του Κατίδη (αλλά και του Γιαννιώτα) από τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για λογαριασμό της «Ένωσης».

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις, που θα έχουν ευτυχή κατάληξη όταν (και αν) βρεθεί φόρμουλα για το ποσοστό συνιδιοκτησίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ιστορία με την πρόθεση του Φωτίου αρχικά να καλύψει τη ρήτρα των δυο παικτών του Άρη κι έπειτα να τους παραχωρήσει στην ΑΕΚ δεν είναι καινούργια. Επίσης γνωστή όμως είναι η απαίτησή του να διατηρήσει ποσοστό 70% επί των δικαιωμάτων των δυο παικτών. Μια απαίτηση που φυσικά μια «κανονική» ΑΕΚ δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία να συζητήσει.

Επειδή όμως -δυστυχώς- η σημερινή ΑΕΚ δεν είναι κανονική (φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν αυτό οι τραγικοί χειρισμοί που επέτρεψαν σε παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Τσουκαλάς να την απορρίψουν για χάρη μικρότερων ομάδων) κι επειδή η ανάγκη για αγωνιστική ενίσχυση παραμένει κραυγαλέα, η διοίκηση διαπραγματεύεται κανονικά με τον μάνατζερ για την υπόθεση του Κατίδη (και σε δεύτερο πλάνο του Γιαννιώτα).

Εφόσον λοιπόν καρποφορήσει το καλό κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις και βρεθεί η «χρυσή τομή» για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων που θα κρατήσει κάθε πλευρά (η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει τουλάχιστον το 50%) είναι πολύ πιθανό η «Ένωση» να καλύψει με τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων την τεράστια τρύπα που έχει στο κέντρο. Έστω κι αν θα χρειαστεί να τον… νοικιάσει για να το καταφέρει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x