Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλύτερη»

Στην παραδοχή ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Αστέρα Τρίπολης προχώρησε ο Σάββας Τσαμπούρης, μιλώντας στην κάμερα του Novasports. «Η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλύτερη από ότι την περιμέναμε, αλλά εμείς κυρίως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε», τόνισε ο 26χρονος μέσος των Αρκάδων για την χθεσινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Στην παραδοχή ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Αστέρα Τρίπολης προχώρησε ο Σάββας Τσαμπούρης, μιλώντας στην κάμερα του Novasports.

«Η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλύτερη από ότι την περιμέναμε, αλλά εμείς κυρίως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε», τόνισε ο 26χρονος μέσος των Αρκάδων για την χθεσινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης στην κάμερα του Novasports

«Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλύτερη από ότι την περιμέναμε, αλλά εμείς κυρίως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας πιέσει και να κάνει φάσεις. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, εκμεταλλευτήκαμε ένα λάθος της ΑΕΚ και σημειώσαμε το γκολ.

Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, πήραμε τη νίκη στην πρεμιέρα και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Στόχος μας φέτος είναι να πάμε όσο καλά όσο πέρυσι και ακόμα καλύτερα. Η συμμετοχή στην Ευρώπη μας άρεσε και θέλουμε να βρεθούμε ξανά στη θέση να ξαναπαίξουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x