Stoiximan Super League

Έβαλαν κιόλας «κιτρινόμαυρα»

Ούτε λεπτό δεν έχασαν Γιώργος Κατίδης και Νίκος Κατσικοκέρης πριν περάσουν… στη δράση. Ο νεαρός χαφ (που την Τρίτη) προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα στα Σπάτα. Μαζί με τον Κορδέρο λοιπόν, του οποίου η μεταγραφή είναι επίσης θέμα χρόνου, βάζουν υποψηφιότητα για το επόμενο κιόλας παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ξάνθη.

Ούτε λεπτό δεν έχασαν Γιώργος Κατίδης και Νίκος Κατσικοκέρης πριν περάσουν… στη δράση.

Ο νεαρός χαφ (που υπέγραψε τη Δευτέρα) και ο υψηλόσωμος φορ (που θα ανακοινωθεί την Τρίτη) προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα στα Σπάτα.

Μαζί με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο λοιπόν, του οποίου η μεταγραφή είναι επίσης θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, βάζουν υποψηφιότητα για το επόμενο κιόλας παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ξάνθη.

Ο μεν Κατίδης είναι και τυπικά παίκτης της «Ένωσης», μιας και το μεσημέρι η ΠΑΕ γνωστοποίησε την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου μαζί του. Ο δε Κατσικοκέρης θα χρειαστεί να περιμένει τη διευθέτηση κάποιων τυπικών λεπτομερειών της συμφωνίας με τον Εργοτέλη για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του την Τρίτη.

Το σημαντικό όμως για την ΑΕΚ είναι πως η ίδια δεν θα χρειαστεί να περιμένει καθόλου για να χρησιμοποιήσει τους δυο παίκτες. Κι αυτό διότι αμφότεροι βρίσκονται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ δεν έχασαν καθόλου χρόνο πριν φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα».

Παρόλο λοιπόν που η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό, Κατίδης και Κατσικοκέρης προπονήθηκαν με όσους ανέβηκαν στα Σπάτα για να δουλέψουν πάνω στη φυσική τους κατάσταση (Γκερέιρο, Φουρτάδο, Παυλής, Νικολιάς και Νικολόπουλος). Έτσι, από την Τρίτη κιόλας θα μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Το ίδιο αναμένεται, δε, να γίνει και με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που έφτασε τη Δευτέρα στην Αθήνα και (δεδομένου πως συμμετείχε κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Χερέθ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα) θα είναι επίσης διαθέσιμος μόλις ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x