Stoiximan Super League

SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Τέλος στην αναμέτρηση. Με σκόρερ τον Μάρκφόσκι (58') η Ξάνθη επικρατεί 1-0 και κάνει σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η "Ένωση", λόγω αποβολής του Κουρέλλα (70'). Τραυματίας αποχώρησε ο Λαγός στο πρώτο ημίχρονο. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Τέλος στην αναμέτρηση. Με σκόρερ τον Μάρκφόσκι (58') η Ξάνθη επικρατεί 1-0 και κάνει σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η "Ένωση", λόγω αποβολής του Κουρέλλα (70'). Τραυματίας αποχώρησε ο Λαγός στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.



Τέλος στην αναμέτρηση. Η Ξάνθη παίρνει σπουδαία νίκη 1-0 εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ με σκόρερ τον Μαρκόφσκι (58').

90+2' Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Μαρσελίνιο, που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις, μπαίνει ο Καζούμπα

90+1΄Κίτρινη κάρτα στον Κατίδη για διαμαρτυρία

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

87' Καλό σουτ ο Φλίσκας, σε ετοιμότητα ο Κωνσταντόπουλος μπλοκάρει

87' Κίτρινη κάρτα στον αναπληρωματικό γκολκίπερ της Ξάνθης, Λουτίγκιν

85' Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ΑΕΚ πιέζει για να πετύχει ένα τέρμα και να μην φύγει με ήττα από το γήπεδο της Ξάνθης

83' Σουτ εκτός περιοχής από τον Κατσικοκέρη, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Βιβιανί

83' Κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη

82' Τίποτα το ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά του αγώνα

78' Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα της Ξάνθης για φάουλ στον Κατσικοκέρη

70' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: Ο Κουρέλλας κάνει ένα τάκλιν στον Πλατέλλα για ν' ανακόψει αντεπίθεση και ο Δασκαλόπουλος του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

69' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Βασιλακάκης αντικαθιστά τον Μάνταλο.

65' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Στη θέση του Ονουάτσι περνάει ο Πλατέλλας.

63': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Κουτρουμπής πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα "γλείφει" το δεξί δοκάρι και φεύγει άουτ!

62' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Τη δέχεται ο Μάνταλος, που πήγε πολύ δυνατά σε μια μονομαχία με τον Κοντοέ.

61' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Παυλής αντικαθιστά τον Γιάγκο.

60' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Κορδέρο, για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Φλίσκα.

59' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Φούντα πέρασε ο Κατίδης.

58' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Μετά από φάση διαρκείας, που καταλήγει σε ωραία ενέργεια και γύρισμα του Ονουάτσι από δεξιά, ο Μαρκόφσκι με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ!

52': Καλή φάση για την Ξάνθη! Ο Μαρσελίνιο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά και γύρισε στην περιοχή, αλλά το εξαιρετικό τάκλιν του Μπουγαΐδη σταμάτησε την προσπάθεια του Μαρκόφσκι.

51': Άρχισε και πάλι το παιχνίδι.

50': Μικρή διακοπή στο ματς, αφού ο Γιάγκο βρίσκεται στο έδαφος έπειτα από μια μονομαχία στο χώρο του κέντρου.

46': Έναρξη του β' μέρους.

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου.

45': Δυο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

43' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη δέχεται ο Κουρέλλας, που έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Μπέρτο.

41': Επικίνδυνη κατάσταση για την ΑΕΚ. Ο Μαρσελίνιο μπήκε από αριστερά στην περιοχή και προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αλλά ο Μπουγαΐδης επενέβη και τον πρόλαβε σωτήρια για την ΑΕΚ.

35': Ο Κορδέρο βρίσκει χώρο και δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

32' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο τραυματίας Λαγός (για τον οποίο η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για τράβηγμα) δίνει τη θέση του στον Γκερέιρο.

31' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Αρκούδας, για ένα τράβηγμα στον Μαρσελίνιο.

31': Ο Λαγός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από μια προηγούμενη διεκδίκηση και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Γκερέιρο ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει.

30': Ισορροπημένο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.

23': Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μπέρτου από δεξιά, ο Μαρκόφσκι σουτάρει απευθείας από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κωνσταντόπουλος πέφτει και με εντυπωσιακή (διπλή) επέμβαση γλιτώνει την ΑΕΚ!

18': Μικρή διακοπή στο ματς, καθώς ο Κοντοές τραυματίστηκε ελαφρά σε μια εναέρια μονομαχία. Μετά από λίγο σηκώθηκε και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.

12' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Λαγός εκτελεί απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή (με ωραίο φαλτσαριστό σουτ) αλλά η μπάλα χτυπά πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στον Βιβιανί και απομακρύνεται!

8': Μετά την επικίνδυνη κατάσταση με τον Μαρκόφσκι, η ΑΕΚ ηρεμεί το παιχνίδι και προσπαθεί να το ελέγξει με κατοχή της μπάλας.

1': Καλή φάση για την Ξάνθη! Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Μαρκόφσκι μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε (πιεζόμενος) κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.

1': Έναρξη του αγώνα.

-Πριν γίνει αυτό, τηρείται ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη, όπως αποφασίστηκε να γίνει σε όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.

-Οι δυο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο (μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει οι οπαδοί τόσο των γηπεδούχων, όσο και τη ΑΕΚ) και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το ματς.

-Από το πλευρό της ΑΕΚ, όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος της "Ένωσης" ταξίδεψε το Σάββατο στην Ξάνθη για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα (την οποία είχαν ήδη συνοδεύσει από την Παρασκευή στην ακριτική πόλη οι Τσιάρτας και Κωστής).

-Ούτε στα Πηγάδια θα είναι μόνη η ΑΕΚ, που πρόλαβε να... βιώσει την αγάπη του κόσμου της σε μια ακόμα επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα. Μετά τη θερμή υποδοχή, λοιπόν, στην Αλεξανδρούπολη και τις επισκέψεις στο ξενοδοχείο της ομάδας, περίπου 1.000 οπαδοί βρίσκονται στο πέταλο των Πηγαδιών.

-Αναπληρωματικοί για την "Ένωση" οι: Αραμπατζής, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Φουρτάδο, Φέτσης, Γροντής.

-Στον πάγκο για τους ακρίτες θα είναι οι: Λοντίγκιν, Πλατέλλας, Αλτιπαρμακόφσκι, Γούτας, Γκατσολάρι, Καζούμπα, Βασιλακάκης.

-Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ξάνθη, από την άλλη, αποτελείται από τους εξής: Βιβιανί, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Βάλλα, Γκλέισον, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Φλίσκα, Μάνταλο και Ντάνι.

-Αναλυτικά οι 11 που θα ξεκινήσουν για την ΑΕΚ είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γιάγκο, Κορδέρο, Λαγός, Κουρέλλας, Φούντας, Κατσικοκέρης.

-Σε αυτή, δε, ο Βλάχος αποφάσισε να μην επαναφέρει ούτε σήμερα τον Γκερέιρο (όπως φαινόταν διατεθειμένος να κάνει στις τελευταίες προπονήσεις) αλλά να διατηρήσει αντ' αυτού τον Κουρέλλα.

-Στην προσπάθεια, πάντως, να κατακτήσει την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ θα έχει και... ενισχύσεις. Κι αυτό διότι και οι τρεις νεοαποκτηθέντες των τελευταίων ημερών (Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης) συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή, ενώ οι δυο πρώτοι βρίσκονται και στην ενδεκάδα.

-Tην ίδια ώρα η Ξάνθη θα χρειαστεί να αντιστρέψει την -τουλάχιστον μέτρια- εικόνα της πρώτης αγωνιστικής για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την αναμφισβήτητη εμπειρία της σε σχέση με τον αντίπαλο. Διότι εμπειρία είχε και με τον ΟΦΗ, αλλά στο τέλος ίσως θα μπορούσε να νιώθει και ευχαριστημένη από την ισοπαλία.



-Μια βδομάδα μετά την άτυχη (βάσει της εικόνας τους) πρεμιέρα με τον Αστέρα, τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πόντους που τους στέρησε η έξοδος... Σαββατόβραδου που έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.



-Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στη SKODA Ξάνθη και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x