Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η Nova παρουσιάζει, ο ΟΤΕ «φορτώνει»! Τι θα δείτε τη νέα σεζόν...

Την ερχόμενη Τρίτη (11/9) η Nova παρουσιάζει το πρόγραμμα της νέας σεζόν που θα έχει σαν σημεία αναφοράς τα ενισχυμένα (σε σχέση με τις περασμένες σεζόν) Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, την ίδια στιγμή που ο ΟΤΕ (για την ΟΤΕ TV) επιχειρεί μία γενική αντεπίθεση τόσο στον τομέα του προγράμματος, όσο και του δημοσιογραφικού δυναμικού (το sport-fm.gr έχει αποκαλύψει πριν μέρες).

Την ερχόμενη Τρίτη (11/9) η Nova παρουσιάζει το πρόγραμμα της νέας σεζόν που θα έχει σαν σημεία αναφοράς τα ενισχυμένα (σε σχέση με τις περασμένες σεζόν) Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, την ίδια στιγμή που ο ΟΤΕ (για την ΟΤΕ TV) επιχειρεί μία γενική αντεπίθεση τόσο στον τομέα του προγράμματος, όσο και του δημοσιογραφικού δυναμικού (το sport-fm.gr έχει αποκαλύψει πριν μέρες)..

Πέρα απ'το Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League, η Nova θα δώσει βάρος στο δευτεριάτικο παιχνίδι Σούπερ Λίγκας (μαζί με όλα τα υπόλοιπα της κάθε αγωνιστικής), το πορτογαλικό και το αργεντίνικο Πρωτάθλημα, ασφαλώς την Πρεμιερ Λιγκ και το ιταλικό Κύπελλο σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό προϊόν και την Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Ο ΟΤΕ που με αρχή τις μεταδόσεις των αγώνων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 ξεκινάει την προβολή και των νέων δημοσιογραφικών του «όπλων» σχεδιάζει αντεπίθεση στον τομέα των εκπομπών όπου θα δώσει πλέον τεράστιο βάρος, με νέα στούντιο και σχετική αξιοποίηση των προϊόντων που διαθέτει.

Ποιά είναι αυτά; Η Μπουντεσλίγκα, το Καμπιονατο, η Πριμέρα Ντiβιζιόν, η β Γερμανίας, το ισπανικό Κύπελλο, το Κόπα Σουνταμερικάνα, τα παιχνίδια της Αργεντινής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, το Κύπελλο Ελλάδας, η Football League (όλη η μέρος της, αν η ΕΤ3 πάρει κάποια παιχνίδια), η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικα του Μουντιάλ 2014 (παράλληλα με το MEGA) και (μπασκετικά) το ΝΒΑ, αλλά και το ισπανικό Πρωτάθλημα.

Πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ, η μεν Nova θα έχει όλα τα μεγάλα τουρνουά τένις, ενδεχομένως το Superbowl, ενώ ο ΟΤΕ «απαντάει» με γερμανικό Πρωτάθλημα χάντμπολ και άλλα τουρνουά τένις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x