Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Εθνική και αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό!

Η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (10/9) κυριαρχείται απ' το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, το οποίο θα γίνει την Τρίτη (11/9) στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στην Λιθουανία και θα μεταδοθεί από ΟΤΕ TV Sport και MEGA, αλλά και απ' τις τελικές προετοιμασίες του συνδρομητικού για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (10/9) κυριαρχείται απ' το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, το οποίο θα γίνει την Τρίτη (11/9) στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στην Λιθουανία και θα μεταδοθεί από ΟΤΕ TV Sport και MEGA, αλλά και απ' τις τελικές προετοιμασίες της Nova για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλεσμένοι του MEGA και των Γιάννη Θειακού, Μένιου Σακελλαρόπουλου στο στούντιο θα είναι οι Πέτρος Μίχος, Ανδρέας Δημάτος, ενώ η ΟΤΕ TV θα έχει καλεσμένο τόσο στο στούντιο, δίπλα στον Γιώργο Θαναηλάκη, όσο και στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα βρίσκονται οι Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος.

Στις περιγραφές του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το MEGA και ο Αλέξης Σπυροπουλος για την ΟΤΕ TV.

To Ολυμπιακός-Σάλκε
Μέχρι την Τετάρτη (12/9) θα έχουν ολοκληρωθεί, στο μεγάλο τους μέρος, οι προετοιμασίες της Nova για την παραγωγή της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Σάλκε που θα γίνει την άλλη Τρίτη (18/9).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε και σε HD, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του θα δουλέψει μεγάλος αριθμός ρεπόρτερ της Nova που ετοιμάζεται και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Τετάρτη πλην του Τσέλσι-Γιουβέντους που θα δείξει live η ΝΕΤ.


Τότεναμ-Λάτσιο ΑΕΛ-Γκλάντμπαχ πλην Μάριμπορ-Παναθηναϊκού
Πέρα απ' την αναμέτρηση Μάρμπορ-Παναθηναϊκού που θα δείξει ο ΑΝΤ1 στις 20/9, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει και εκτεταμένα στιγμιότυπα των αγώνων, Τότεναμ-Λάτσιο και ΑΕΛ-Γκλάντμπαχ, ενώ στην εκπομπή Europa League live θα προβληθούν τα highlights των υπόλοιπων παιχνιδιών.

Παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα
Την Τρίτη (11/9) η Nova θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της νέας σεζόν που θα έχει όλα αυτά που το www.sport-fm.gr έγραψε την Πέμπτη. Η παρουσίαση θα γίνει σε γνωστό χώρο του κέντρου της Αθήνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x