Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Έχει αρχίσει να μη της τα λέει καλά της ΑΕΚ ο Βιντιάδης

Έχει γίνει πλέον πλήρως κατανοητό. Στην υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχουν δύο σενάρια: Το ευτυχές, της παράδοσής της στον εφοπλιστή Βιντιάδη και όποιον ή όποιους άλλους είναι μαζί του, και το μαύρο σενάριο, της κατάρρευσης που θα προκαλέσουν οι προσφυγές όλων αυτών στους οποίους η ΠΑΕ υποσχέθηκε καταβολή των οφειλόμενων.

Έχει γίνει πλέον πλήρως κατανοητό.

Στην υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχουν δύο σενάρια:

Το ευτυχές, της παράδοσής της στον εφοπλιστή Βιντιάδη και όποιον ή όποιους άλλους είναι μαζί του, και το μαύρο σενάριο, της κατάρρευσης που θα προκαλέσουν οι προσφυγές όλων αυτών στους οποίους η ΠΑΕ υποσχέθηκε καταβολή των οφειλόμενων.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Είναι πολύ «ok» η στάση που είχε κρατήσει μέχρι και προ ημερών ο Δημήτρης Βιντιάδης στην υπόθεση της ΑΕΚ. Δεν εμφανίστηκε ποτέ δημοσίως να τάξει, δεν υποσχέθηκε χρήματα, δεν έταξε ότι θα αναλάβει τα χρέη, ούτε ότι θα τα καλύψει σε χρόνο dt. Πιστοποίησε το φιλολογικό ενδιαφέρον του με ένα έγγραφο κι έκτοτε δεν έχει ανοίξει ποτέ το στόμα του δημοσίως ούτε καν για να αποκαλύψει αν έχει ή όχι αποφασίσει να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Όλα αυτά καλά και «στρέιτ», μέχρι και το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Διότι από τότε άρχισαν ένα σωρό διαρροές περί των σχεδίων, των πλάνων, αλλά -κυρίως- των αποφάσεων του Βιντιάδη για το πώς θα κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη. Κι όλα αυτά δεν εμφανίστηκαν απλώς σε ένα δυο μαγαζιά του εμπορίου ελπίδας. Εμφανίζονται πλέον συχνά και παντού.

Κι αρχίζουν να γίνονται πεποίθηση για τους ΑΕΚτσήδες, ότι έρχεται ο Βιντιάδης παρέα με τον Χάρις για να σώσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Στη στιγμή που βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ίδια την ΑΕΚ, κανείς οφείλει, το λιγότερο, να της συμπεριφέρεται με σεβασμό. Και τώρα ο σεβασμός αρχίζει να χάνεται.

Δεν είναι ότι την καθυστερεί την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Βιντιάδης, είναι ξεκάθαρο αυτό, η εταιρεία ζει εδώ και καιρό στην «τι είχαμε, τι χάσαμε» κατάσταση. Δεν την καθυστερεί, ούτε την εμποδίζει να προχωρήσει και να πάει παρακάτω η ΑΕΚ. Διότι δεν έχει πουθενά να πάει για να βρει λύση στα προβλήματά της.

Είναι μόνο ότι αυτή η ιστορία παίζει με τον καημό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, σε μια πολύ δύσκολη για αυτούς στιγμή. Κι επειδή του Βιντιάδη δεν του «αξίζει» να το φάει το «ανάθεμα», διότι δεν έχει προκαλέσει καμιά ζημιά στην ΠΑΕ ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια, θα ήταν έξυπνο από την πλευρά του να κάνει μια καλή δημόσια εξήγηση προς τον κόσμο, ώστε να γλιτώσει εαυτόν από την πιθανότητα να καταγραφεί στην ιστορία αυτής της υπόθεσης ως ένας ακόμη τύπος που έπαιξε με την ΑΕΚ και μάλιστα στη χειρότερη στιγμή της ΠΑΕ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x