Stoiximan Super League

Γίνεται και «Τσιάρτας» ο Δημητρέλος

Μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα ο Θωμάς Μαύρος ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του. Επειδή υπάρχουν υποθέσεις όμως τις οποίες δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο πρώην εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή (όπως οι διακανονισμοί με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ) εκείνες θα μεταβιβαστούν… σε ποιον άλλο, στον Ανδρέα Δημητρέλο.

Μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα ο Θωμάς Μαύρος ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του.

Επειδή υπάρχουν υποθέσεις όμως τις οποίες δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο πρώην εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή (όπως οι διακανονισμοί με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ) εκείνες θα μεταβιβαστούν… σε ποιον άλλο, στον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» λοιπόν θα είναι αυτός που θα χειριστεί πλέον το -σημαντικότερο απ’ όλα- θέμα του Ρότζερ Γκερέιρο, αλλά κι αυτά των Λαγού, Αραμπατζή και Ρίκκα.

Ήτοι να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Πολωνό για «ψαλίδι» στο συμβόλαιό του (που θα προβλέπει πλέον αμοιβή 150.000 ευρώ) και να έρθει σε συμφωνία με τους «παλιούς», τόσο για το διακανονισμό των οφειλομένων τους, όσο και για το ενδεχόμενο να μειωθούν και οι δικές τους αποδοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x