Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μπάσιμο Nova στην Α1 μπάσκετ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr η Nova έχει κάνει πολύ γερό μπάσιμο στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ και φέρεται ως ο πιθανότερος δεύτερος πόλος απόκτησης τους μετά την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr η Nova έχει κάνει πολύ γερό μπάσιμο στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ και φέρεται ως ο πιθανότερος δεύτερος πόλος απόκτησης τους μετά την ΕΡΤ.

Αυτή είναι η νεώτερη εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που συνεχίζονται και σύντομα θα έχουν κατάληξη.

Η Πρέμιερ Λιγκ του Σ-Κ
Δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της Premier League κοντράρονται το μεσημέρι του Σαββάτου 29/9 στις 14:45 στο Λονδίνο.

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν να νικήσουν στην έδρα των Κανονιέρηδων από τον Νοέμβριο του 2009, ωστόσο φέτος έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί να επιστρέψουν στην κατάκτηση του τίτλου στο Νησί. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από θριαμβευτικές προκρίσεις στο Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να διαλύει με 6-0 τη Γουλβς και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League να παρασύρει την Κόβεντρι επικρατώντας με 6-1.
Κανονιέρηδες και Μπλε υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη, από το Novasports 1 HD/Novasports 1.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.30 διεξάγεται το άλλο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Premier League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Όλντ Τράφορντ» την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, την Τότεναμ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, από το Novasports 1 HD/Novasports 1.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν μόνο νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, επομένως η αποστολή της Τότεναμ, έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Πόσο μάλλον όταν οι Λονδρέζοι δεν έχουν νικήσει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα προηγούμενα 26 ματς! Η απουσία του Νεμάνια Βίντιτς από το κέντρο της άμυνας της Γιουνάιτεντ σίγουρα προβληματίζει τον Σκωτσέζο προπονητή, ο οποίος για ακόμη μία φορά καλείται να αναζητήσει λύσεις εκ των ενόντων.

Tην Κυριακή 30/9, στις 18.00, η Άστον Βίλα , μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι στο
Λιγκ Καπ, επιστρέφει στην έδρα της υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρόμγουιτς σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη από το Novasports 4.

«Εκεί. εκεί στην Α' Εθνική»
Η αγωνιστική της Superleague παίρνει… άλλη διάσταση με τα μοναδικά σχόλια του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου στη νέα on line εκπομπή «Εκεί, εκεί στην Α’ Εθνική». Το πλέον έγκυρο δημοσιογραφικό δίδυμο παρουσιάζει ένα μοναδικό Preview της αγωνιστικής με «κλειδί» το ξεχωριστό του χιούμορ!

Κάθε Παρασκευή, από τις 20.00 και για όποια στιγμή επιθυμούν, όσοι επισκέπτονται το novasports.gr μπορούν να δουν την ημίωρη εκπομπή και να πληροφορηθούν τις προβλέψεις των «Αντώνηδων» για κάθε έναν από τους οκτώ αγώνες της Super League, λίγο πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα.

Μέσα από το novasports.gr, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, θα μοιραστείτε τη γνώση και την πληροφορία για τους επερχόμενους αγώνες της Superleague καθώς και τα «πικάντικα» σχόλια για όσα έχουν προηγηθεί την εβδομάδα που πέρασε στην αθλητική επικαιρότητα..

Εκεί, εκεί στην Α΄ Εθνική», μια ημίωρη web εκπομπή για τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο! Κάθε Παρασκευή, από τις 20.00 και μετά, στο ανανεωμένο web tv του novasports.gr, που προσφέρει μοναδική εμπειρία live και on demand αποκλειστικού αθλητικού περιεχομένου μέσω H/Y, Smart TVs, iOS και Android συσκευών.

Γιατί και οι «Αντώνηδες» μέσα από το novasports.gr «παίζουν μπάλα παντού», οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x