Stoiximan Super League

Εγγλέζοι… στο ραντεβού τους

Στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του βρίσκονται ήδη τα στελέχη της «Seymour Pearce», όπως διαρρέεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Στην Ένωση περιμένουν τις εξελίξεις από το ραντεβού αυτό ώστε να δουν τις διαθέσεις του αγγλικού τραπεζικού οργανισμού αναφορικά με το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ομάδα.

Στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του βρίσκονται ήδη τα στελέχη της «Seymour Pearce», όπως διαρρέεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στην Ένωση περιμένουν τις εξελίξεις από το ραντεβού αυτό ώστε να δουν τις διαθέσεις του αγγλικού τραπεζικού οργανισμού αναφορικά με το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της «Seymour Pearce», όπως αναμενόταν, έφτασαν στην χώρα μας την Δευτέρα προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του.

Εκεί όπου ήταν εξαρχής γνωστή η πρόθεση των δυο πλευρών να θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα του deal (και τα οικονομικά, αφού ο Βιντιάδης τα έχει όλα στην διάθεσή του) και να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ξεκαθαρίζεται ότι τουλάχιστον σήμερα οι άνθρωποι της «Seymour Pearce» δεν πρόκειται να συναντηθούν με εκπροσώπους της διοίκησης της ΑΕΚ, ωστόσο στην ΠΑΕ περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ραντεβού, καθώς μετά από αυτό θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς προθέσεις των Άγγλων και του Βιντιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x