Stoiximan Super League

Τα λένε (και) για Βιντιάδη

Και η κινητικότητα -που εύλογα εκλαμβάνεται ως προάγγελος διοικητικών εξελίξεων στην ΑΕΚ- συνεχίζεται. Μετά την των ανθρώπων της «Seymour Pierce» ώστε να συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του και η ΠΑΕ συγκάλεσε Δ.Σ. για το απόγευμα της Τρίτης. Εκεί ο Ανδρέας Δημητρέλος θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για την πρόοδο του deal, ενώ θα αναζητηθούν λύσεις και για το πώς θα μείνει όρθια ως τότε η «Ένωση».

Και η κινητικότητα -που εύλογα εκλαμβάνεται ως προάγγελος διοικητικών εξελίξεων στην ΑΕΚ- συνεχίζεται.

Μετά την άφιξη των ανθρώπων της «Seymour Pierce» ώστε να συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του και η ΠΑΕ συγκάλεσε Δ.Σ. για το απόγευμα της Τρίτης.

Εκεί ο Ανδρέας Δημητρέλος θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για την πρόοδο του deal, ενώ θα αναζητηθούν λύσεις και για το πώς θα μείνει όρθια ως τότε η «Ένωση».

Ο ερχομός των εκπροσώπων του τραπεζικού οργανισμού που διευθύνει ο Κιθ Χάρις και η συνάντησή τους με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους δικούς του ανθρώπους αν μη τι άλλο δείχνουν πως το θέμα της εισόδου τους στην «Ένωση» έχει αρχίσει να δρομολογείται.

Αυτή είναι εξάλλου η αίσθηση που υπάρχει και στην ΠΑΕ, παρόλο που επιδιώκεται να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα. Κι επειδή στο θέμα των οφειλών που υπάρχουν και των διακανονισμών που (δεν) εξυπηρετούνται η μπάλα είναι κοντά στο να χαθεί, η θεματολογία του Δ.Σ. που συγκλήθηκε για το απόγευμα της Τρίτης δεν θα επικεντρωθεί μόνο στην ενημέρωση που θα κάνει ο Ανδρέας Δημητρέλος για το θέμα των επενδυτών. Αλλά και στο πώς θα καταφέρει να μείνει σε λειτουργία η ΠΑΕ έως ότου ολοκληρωθεί το deal.

Κάτι για το οποίο πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα καθυστερήσει πολύ ακόμα, μιας και διαρρέεται πως η ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων από την πλευρά των επενδυτών επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται στο ύψος που τα είχε ορίσει η ΠΑΕ (περίπου στα 35 εκατ. ευρώ). Έτσι, η είσοδος των ορκωτών λογιστών που θα αποτελέσει το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας ελπίζεται ότι θα μπορέσει να γίνει ακόμα και πριν το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x