Europa League

Χέρι- χέρι στους «32»

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 3-0 της Ραπίντ Βιέννης στο «Μπάι Αρίνα» παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League. Στον επόμενο γύρο της ίδιας διοργάνωσης πέρασε και η Μέταλιστ, η οποία εντός έδρας νίκησε 3-1 την Ρόζενμποργκ.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 3-0 της Ραπίντ Βιέννης στο «Μπάι Αρίνα» παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League.

Στον επόμενο γύρο της ίδιας διοργάνωσης πέρασε και η Μέταλιστ, η οποία εντός έδρας νίκησε 3-1 την Ρόζενμποργκ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν- Ραπίντ Βιέννης 3-0

Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Χέγκελερ στο 4’. Στη συνέχεια οι Γερμανοί συνέχιζαν να πιέζουν για ακόμη ένα τέρμα, όμως οι επιθετικοί του Σάσα Λεβαντόφσκι έχασαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων.

Τελικά οι «ασπιρίνες» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 53’ με τον Σούρλε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Φερνάντες. Οι Γερμανοί δεν σήκωσαν το πόδι τους από το «γκάζι» και έτσι ο Φρίντριχ στο 65’ έκανε το 3-0 αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


szolj hozza: L3-0R www.fasthighlights.com

Μέταλιστ- Ρόζενμποργκ 3-1

Οι παίκτες της Μέταλιστ ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο αποφασίστηκα στο ματς και έτσι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Τάισον, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η Ρόζενμποργκ ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μπόκαλ στο 42’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα τους χαρίσει τη νίκη. Αυτό ήρθε από τον Κλέιτον Ξαβιέρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ωραία πάσα του Τάισον κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα ο Χουάν Τόρες έκανε το 3-1.

Η επόμενη αγωνιστική του 11ου ομιλου (22/11):

Ρόζενμποργκ- Ραπίντ Βιένης
Μεταλιστ- Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η βαθμολογία μετά από 4 ματς:

1)Μπάγερ Λεβερκούζεν (8-0) 10
2)Μέταλιστ (7-2) 10
3)Ρόζενμποργκ (4-7) 3
4)Ραπίντ Βιέννης (1-11) 0

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x