sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σφύρα κι άλλο, θα τ’ αντέξει (;)

Η ΑΕΚ δεν είναι καλή. Η ΑΕΚ είναι τελευταία. Για να μοιάζει με «πτώμα» όμως, η ΑΕΚ χρειάστηκε να φάει και «πιστολιές»! Με αφορμή τη σφαγή που καταγγέλλει η «Ένωση» στην Κομοτηνή, το sport-fm.gr καταγράφει και τις άλλες περιπτώσεις που χύθηκε… κίτρινο αίμα φέτος: Με θύτες διαιτητές που κατάπιαν το στραγάλι, βοηθούς που έχασαν το σημαιάκι και αναπάντητο το ερώτημα πόσους παραπάνω βαθμούς θα είχε αν δεν βρίσκονταν όλοι αυτοί στο δρόμο της.

Η ΑΕΚ δεν είναι καλή.

Η ΑΕΚ είναι τελευταία.

Για να μοιάζει με «πτώμα» όμως, η ΑΕΚ χρειάστηκε να φάει και «πιστολιές»!

Με αφορμή τη σφαγή που καταγγέλλει η «Ένωση» στην Κομοτηνή, το sport-fm.gr καταγράφει και τις άλλες περιπτώσεις που χύθηκε… κίτρινο αίμα φέτος:

Με θύτες διαιτητές που κατάπιαν το στραγάλι, βοηθούς που έχασαν το σημαιάκι και αναπάντητο το ερώτημα πόσους παραπάνω βαθμούς θα είχε αν δεν βρίσκονταν όλοι αυτοί στο δρόμο της.

Μετά από 14 αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στον πάτο. Και αλήθεια είναι ότι σε αρκετά παιχνίδια (όπως σ’ αυτό με τον Πανθρακικό) κάνουν ό,τι μπορούν μέσα στο γήπεδο για ν’ αποδείξουν πως η βαθμολογία δε λέει ψέματα. Εκείνος που σίγουρα λέει ψέματα όμως, είναι όποιος επιμένει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να επικαλεστεί ως δικαιολογία (και) τη διαιτησία.

Διότι δεν είναι ένα. Δεν είναι δυο. Είναι πέντε πλέον τα παιχνίδια (πριν καν κλείσει ο πρώτος γύρος) που η «Ένωση» διαμαρτύρεται για σφυρίγματα. Κι όσο αδύνατο μοιάζει η σημερινή της ομάδα να νικάει και τη διαιτησία, άλλο τόσο αδύνατο μοιάζει στα μάτια του κόσμου της να έχει δεχθεί ήδη δυο γκολ από οφσάιντ, να μην της έχουν δοθεί ισάριθμα πέναλτι και να της έχει δοθεί μια αναίτια κόκκινη κάρτα.

Τα παράπονα λοιπόν ξεκινούν από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Ξάνθη. Εκεί όπου η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ και -τουλάχιστον αυστηρά- με παίκτη λιγότερο όταν προσπαθούσε να ισοφαρίσει και ο Κουρέλλας έκανε ένα μαρκάρισμα στην αντίπαλη περιοχή.



Τρεις αγωνιστικές μετά η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα. Κι ενώ χάνει ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να προηγηθεί, τελικά μένει πίσω στο σκορ. Όπως πίσω -από την άμυνά της- είχε μείνει και ο Βενέτης πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.



Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το σκορ δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αμφισβήτησης. Το καθαρό χέρι του Χολέμπας όμως (με το σκορ στο 0-1) αφήνει απορίες για το πώς θα κυλούσε το ματς, αν δινόταν το πέναλτι από τον Σιδηρόπουλο.



Πριν δυο αγωνιστικές στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχασε μέσα απ’ τα χέρια του την μπάλα. Πριν ο Ναπολεόνι αξιοποιήσει όμως το «δώρο», η ομάδα του είχε αξιοποιήσει (εξαιρετικά ομολογουμένως) το ότι δεν στήθηκε στη βούλα μετά την ανατροπή του Γκερέιρο από τον Κόρμπο (στο 1:44 του video)



Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα. Όταν η ΑΕΚ σταμάτησε πλέον να διαμαρτύρεται… για μια μόνο φάση. Διότι προηγήθηκαν δυο ευκαιρίες του Πανθρακικού που δεν θα ‘πρεπε να ‘χουν γίνει καν, πριν ο Παυλής πάρει… κίτρινη για το πέναλτι που του έγινε και ο Βαϊρουά εκμεταλλευτεί την αγκύλωση του βοηθού στη φάση του γκολ.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x