Stoiximan Super League

Έκανε… μπαμ ο Λίνεν

Μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν μίλησε. Το ίδιο και την Τρίτη. Στην προπόνηση της Τετάρτης ωστόσο -κι ενόψει και του αυριανού ματς Κυπέλλου στην Καβάλα- ο Έβαλντ Λίνεν εξερράγη για την εικόνα των παικτών του. Ο Γερμανός τα έχωσε στους «κιτρινόμαυρους» για τη συγκέντρωση που (δεν) έχουν πριν τα παιχνίδια και ξεκαθάρισε πως είναι αδιανόητο πριν απ’ αυτά να… γεμίζουν τα πιάτα με φαγητό και τον χρόνο τους μιλώντας συνέχεια στο τηλέφωνο.

Μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν μίλησε.

Το ίδιο και την Τρίτη.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ωστόσο -κι ενόψει και του αυριανού ματς Κυπέλλου στην Καβάλα- ο Έβαλντ Λίνεν εξερράγη για την εικόνα των παικτών του.

Ο Γερμανός τα έχωσε στους «κιτρινόμαυρους» για τη συγκέντρωση που (δεν) έχουν πριν τα παιχνίδια και ξεκαθάρισε πως είναι αδιανόητο πριν απ’ αυτά να… γεμίζουν τα πιάτα με φαγητό και τον χρόνο τους μιλώντας συνέχεια στο τηλέφωνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λίνεν κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του για εξωαγωνιστικά θέματα. Μπορεί να δείχνει κατανόηση λοιπόν στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, ωστόσο θεωρεί αδιανόητο να μη φέρονται ως επαγγελματίες -πόσω μάλλον όταν παίζουν σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ κι εκείνη βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση.

Έτσι, στην προπόνηση της Τετάρτης τους ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν -πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό με τον Πανθρακικό- να κυκλοφορούν στο ξενοδοχείο και το κινητό να έχει γίνει προέκταση του χεριού τους. Ούτε να πηγαίνουν για φαγητό και «να γεμίζουν τρεις και τέσσερις φορές τα πιάτα», όπως τους είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι η έλλειψη συγκέντρωσης που μαρτυρούν όλα αυτά είναι φανερή σε αρκετά ματς, όταν και καθυστερούν χαρακτηριστικά να μπουν στο πνεύμα του παιχνιδιού. Κι επειδή δεν θέλει σε καμία περίπτωση η διαιτησία εκείνου στην Κομοτηνή να θεωρηθεί άλλοθι, τους τόνισε ότι κι ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά αυτό δεν αλλάζει πως η εμφάνιση ήταν κάκιστη. Τόσο πολύ που η ομάδα δεν έφτιαξε ούτε μια ευκαιρία και -ανεξάρτητα από τις αποφάσεις του διαιτητή- δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να δείξει ότι άξιζε κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x