Stoiximan Super League

Κρατάει Καβα(λα) η ΑΕΚ

Το Κύπελλο δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για την ΑΕΚ. Στην κατάσταση που είναι εξάλλου, δεν μπορεί να υποτιμάει κανέναν. Η αδυναμία της ομάδας ωστόσο να βγάλει καλά-καλά 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς -και κυρίως το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο θα εμφανίσουν μια τελείως αλλαγμένη «Ένωση» στην Καβάλα. Δείτε τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν και την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει την Πέμπτη.

Το Κύπελλο δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για την ΑΕΚ.

Στην κατάσταση που είναι εξάλλου, δεν μπορεί να υποτιμάει κανέναν.

Η αδυναμία της ομάδας ωστόσο να βγάλει καλά-καλά 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς -και κυρίως το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο θα εμφανίσουν μια τελείως αλλαγμένη «Ένωση» στην Καβάλα.

Μετά τον εξάψαλμο για τη συμπεριφορά τους πριν τα παιχνίδια και τις παρατηρήσεις για την απόδοσή τους σ’ αυτό με τον Πανθρακικό, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Καβάλα για το Κύπελλο. Αναγνωρίζοντας μεν τη σημασία της, αλλά παραδεχόμενος ότι βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τον (νέο) τελικό της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν (και φυσικά για λόγους ξεκούρασης μιας και είναι εμφανής η έλλειψη δυνάμεων στα τελευταία λεπτά των αγώνων) ο Λίνεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές την Πέμπτη. Κάτι που είναι εμφανές εξάλλου και στην αποστολή που επέλεξε, από την οποία απουσιάζουν (πέραν του τραυματία Λαγού) οι Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο, Φούντας, Κοτσαρίδης και επιστρέφει έπειτα από καιρό ο Νικολιάς.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν (και βάσει των όσων δοκιμάστηκαν στην τελευταία προπόνηση) το 4-3-3 με το οποίο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην Καβάλα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Τσούπρος και Βλάχος (που επιστρέφει από τιμωρία). Σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ θα είναι πιθανότατα ο Τσουκαλάς, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Ρίκκα και Γροντής, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Παπαδημητρίου (αριστερά), Σταματής (δεξιά) και Κατίδης (κορυφή).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x