Stoiximan Super League

Αλλάζει και... ξεκουράζει ο Λίνεν

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή της θα ταξιδέψει το μεσημέρι (16:10) της Τετάρτης η ΑΕΚ με προορισμό την Καβάλα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου (Πέμπτη 13/12). Εμφανής η πρόθεση του προπονητή της «Ένωσης», Έβαλντ Λίνεν, να ξεκουράσει βασικά στελέχη της ομάδας του, ο οποίος ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για το αυριανό παιχνίδι μετά το τέλος της πρωινής προετοιμασίας.

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή της θα ταξιδέψει το μεσημέρι (16:10) της Τετάρτης η ΑΕΚ με προορισμό την Καβάλα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου (Πέμπτη 13/12).

Εμφανής η πρόθεση του προπονητή της «Ένωσης», Έβαλντ Λίνεν, να ξεκουράσει βασικά στελέχη της ομάδας του, ο οποίος ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για το αυριανό παιχνίδι μετά το τέλος της πρωινής προετοιμασίας.

Κανονικά στην αποστολή ο Γιώργος Κατίδης, παρότι δεν ολοκλήρωσε την πρόγραμμα αφού υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Εκτός ο τραυματίας Παναγιώτης Λαγός ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως επίσης και οι Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο και Φούντας, Αρκούδας και Κοτσαρίδης, οι οποίοι θα πάρουν «ανάσες» ενόψει του αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Στην αποστολή επέστρεψε μετά από καιρό ο Νικολιάς.

Συγκεκριμένα, στο ματς με τους «αργοναύτες» ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα έχει στη διάθεσή του τους Αραμπατζή, Μοσχονά, Γιάγκο, Κατσικοκέρη, Κατίδη, Τσίτα, Παυλή, Ρίκκα, Σταματή, Φέτση, Αγκιρίμπα, Β. Βλάχο, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Νικολιά, Γροντή, Τσούπρο, Κουρέλλα, Τσουκαλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x