Ιταλία

«Δεν έχω ξεπεράσει τη νίκη μας στο Τορίνο»

Το προπονητικό κέντρο της Σαμπντόρια επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντοάρντο Γκαρόνε, προκειμένου να συγχαρεί τους παίκτες για τη νίκη επί της Γιουβέντους.

Πέρασαν δύο μέρες και ακόμα ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της Σαμπντόρια για τη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Γιουβέντους με 2-1 δεν έχει περάσει. Αυτό φάνηκε από την επίσκεψη του αντιπροέδρου της ομάδας, Εντοάρντο Γκαρόνε, στο προπονητικό κέντρο της «Σαμπ», όπου συνεχάρη τον προπονητή και τους παίκτες για τη σπουδαία επιτυχία.

Μιλώντας στα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Γκαρόνε παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχει «ξεπεράσει» τη νίκη αυτή. «Συνήθως μου παίρνει μία μέρα για να… αρχειοθετήσω ένα θετικό αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη, όμως, όλα είναι διαφορετικά. Σκεφτείτε πως σε όσους με ρωτούσαν τη Δευτέρα, απαντούσα πως είμαι εξαιρετικά, ενώ την Τρίτη πολύ καλά. Αλλά αυτό είναι λογικό, η νίκη της ομάδας μας στο Τορίνο είναι από αυτές που γίνονται σπανιότατα. Για αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ, σήμερα. Για να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρόνε.

Περιμένατε αυτή την επιτυχία; «Κανείς δεν την περίμενε, εκτός από το γιό ενός φίλου μου. Αυτός είχε ποντάρει 8 ευρώ στη νίκη μας, με απόδοση 1 προς 14. Οι υπόλοιποι δεν μας έδιναν καμία τύχη. Ειδικά μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πολλοί έλεγαν πως δεν πρέπει να κατεβούμε, καν, στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος. Ήταν τότε που η νίκη μας είχε απόδοση 40! Καταλαβαίνετε το μέγεθος της επιτυχίας μας, λοιπόν. Και για να σας απαντήσω, εγώ ήλπιζα σε μια καλή εμφάνιση και σε ανάλογο αποτέλεσμα, ποτέ δεν περίμενα να νικήσουμε και μάλιστα με… ανατροπή», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Σαμπντόρια.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας σας; «Ο νεαρός απέδειξε πως όταν είσαι ικανός και άξιος, μόλις σου δοθεί η ευκαιρία, την εκμεταλλεύεσαι. Νομίζω πως έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι», ήταν η εκτίμηση του Εντοάρντο Γκαρόνε.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x