Stoiximan Super League

«Δείτε ποιος αδικείται από τη διαιτησία»!

Έστω κι αργά, η ΑΕΚ αντέδρασε κι εκείνη για τη διαιτησία. Ο Δημητρέλος μίλησε για αποπροσανατολισμό σχετικά με το γκολ του Πετρόπουλου και παρέδωσε DVD στην ΕΠΟ με σφάλματα εναντίον της «Ένωσης».

Παρόλο που αδικήθηκε κι εκείνη απ’ τον Κάκο (με τις δυο αναίτιες αποβολές ως την επίτευξη του οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου) και παρόλο που πέρασαν δυο μέρες από τότε, η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε επίσημα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος λοιπόν, συνάντησε για δεύτερη φορά φέτος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του.

Και το έκανε πιο… οργανωμένος από την προηγούμενη επίσκεψή του (μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) καταθέτοντας και οπτικοακουστικό υλικό.

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν αποπροσανατολισμό το να στέκονται όλοι στη φάση του γκολ του Πετρόπουλου -ενώ προηγουμένως η ΑΕΚ αγωνιζόταν άδικα με δυο παίκτες λιγότερους- τόνισε ότι το μόνο που ζητά η «Ένωση» ως το τέλος του πρωταθλήματος είναι ισονομία.

Κι επειδή η φάση με την οποία η ΑΕΚ απέσπασε έναν πόντο στο «Βικελίδης» χρησιμοποιήθηκε από κάποιους (συμπεριλαμβανομένων και του προπονητή του Άρη, Λούκας Αλκαράθ) στην προσπάθεια να πείσουν ότι οι «κιτρινόμαυροι»… ευνοούνται φέτος από τη διαιτησία, ο Δημητρέλος μπήκε στη διαδικασία να το διαψεύσει εμπράκτως, παραδίδοντας στον Γιώργο Σαρρή ένα DVD με όλα τα διαιτητικά σφάλματα που έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς εναντίον της «Ένωσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x