Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τρίωρη «ζώνη» Φόρμουλα 1 στην ΕΡΤ!

Η ΕΡΤ απέκτησε για δύο σεζόν (φέτος και το 2014) τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1, την οποία θα δείχνει παράλληλα με την ΟΤΕ TV.

Η ΕΡΤ απέκτησε για δύο σεζόν (φέτος και το 2014) τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1, την οποία θα δείχνει παράλληλα με την ΟΤΕ TV.

Για την ακρίβεια, η δημόσια τηλεόραση αγόρασε το «πακέτο» που είχε ως και πέρυσι ο ΑΝΤ1. Η ΕΡΤ θα βγάζει κάθε Κυριακή (που θα υπάρχει GP) τρίωρη «ζώνη» απ' τις 14.00 ως τις 17.00 και θα δείξει live τα GP εκτός από τέσσερα-πέντε που θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση. Αρχής γενομένης με το GP της Αυστραλίας (17/3) που θα μεταδοθεί σε «κονσέρβα».

Η ΕΡΤ κάνει την ανατροπή σε έναν τομέα τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου την τελευταία 15ετία έπαιζε αποκλειστικά η ιδιωτική τηλεόραση (ο Alpha, με μία ...παρένθεση απ' τον ΑΝΤ1).

Τις περιγραφές θα κάνει ο Νίκος Κορόβληλας με πρόσωπα που αναμένετα, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεργαστούν με την ΕΡΤ.


Εκπομπή για τα Όσκαρ

Αύριο το βράδυ(Κυριακή 24/2) στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από τις 03.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 07.00 το πρωί ο Χρήστος Σούτος θα κάνει ειδική εκπομπή για την 85η απονομή των Όσκαρ. Σχολιάζει μαζί του στο στούντιο ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Παναγιώτης Χριστόπουλος ενώ στην παρέα τους θα προστεθούν 05.00-07.00 και οι Θανάσης Λαζαρίδης και Δημήτρης Μαχαίρας.

Η Ελένη Σπανοπούλου στην «Στάση media»

Η πρόεδρος του απερχόμενου Δ. Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου θα είναι στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM την Κυριακή το πρωί (11-12) και στην εκπομπή, «Στάση media». Η κα Σπανοπούλου θα μιλήσει για τα αποθεματικά του ταμείου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσιογράφων και όλα τα «καυτά» θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με ορίζοντα την γενική συνέλευση της 4ης Μαρτίου και τις εκλογές, για την ανάδειξη νέου Δ. Σ.

Στην εκπομπή θα υπάρχει, επίσης, όλο το ρεπορτάζ, για τα τηλεοπτιικά της Φόρμουλα 1, ενώ θα μιλήσουν και οι Πόλυ Λυκούργου, Γιώργος Κρασσακόπουλος, οι οποίοι θα κάνουν τον σχολιασμό της βραδιάς Όσκαρ στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x