Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Καρφωμένοι» σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό!

Η φάση του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ μπαίνει στην τελική της ευθεία, με ΕΡΤ και Nova να μένουν «καρφωμένοι» στις προσπάθειες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η φάση του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ μπαίνει στην τελική της ευθεία, με ΕΡΤ και Nova να μένουν «καρφωμένοι» στις προσπάθειες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να περάσουν στην επόμενη φάση και μάλιστα με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Τούτη την εβδομάδα, η ΕΤ1 θα δείξει (την Πέμπτη, 21.45) την μεγάλη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σιένα και η Nova, την επομένη (Παρασκευή, 22.00), τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Β. Είναι αγώνες απ' τους οποίους εν πολλοίς θα κριθεί το μέλλον των «αιωνίων» στην φετινή διοργάνωση.

Το βασικότερο είναι πως η δημόσια τηλεόραση και το συνδρομητικό θέλουν πάση θυσία τουλάχιστον μία ελληνική εκπροσώπηση στο φάιναλ-φορ, κάτι που θα διατηρήσει (σε υψηλό βαθμό) το ελληνικό ενδιαφέρον, για την διοργάνωση.

Το Μουντιάλ U-20 στην ΕΡΤ!
Η δημόσια τηλεόραση θα δείξει, το ερχόμενο καλοκαίρι, τους αγώνες της Εθνικής ομάδας (τουλάχιστον αυτούς) στην τελική φάση του Μουντιάλ U-20 που θα γίνει στην Τουρκία. Θα πρέπει να τονιστεί πως θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x