Stoiximan Super League

Βούκιτς: «Πάμε για διπλό στο ‘Καραϊσκάκη’»

Για το ότι η αυτοπεποίθηση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να βοηθήσει για διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβος μέσος, που σκόραρε κόντρα στους «πράσινους», τάνυσε πως είναι δουλειά του το να πετυχαίνει γκολ και δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής σε αυτή την ομάδα. Επίσης, επισήμανε τα γκολ του δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια , ώστε να βγει ο «Δικέφαλος» πρώτος στα πλέι οφ, ενώ πιστεύει πως η απόδοσή του δεύτερου ημιχρόνου έδωσε τη νίκη κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά: «Κάθε νίκη ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και θα πάμε στο "Καραϊσκάκη" για να νικήσουμε εκεί.

Κάθε επιθετικός αυτό που θέλει να κάνει είναι να βάζει γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής. Κανείς δεν σε περιμένει και πρέπει μόλις μπεις να σκοράρεις, γιατί ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που με το γκολ νίκησε και η ομάδα. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και θα είμαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Το θέμα είναι να νικά η ομάδα, να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάθε ντέρμπι είναι ντέρμπι. Σημασία έχει ότι νικήσαμε. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να "ανεβάσουμε" απόδοση και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Σίγουρα, το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο, αλλά σημασία είχε η νίκη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x