Euro 2024

Βελάσκες: «Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Μέσι»

Στο προσεχές παιχνίδι της Βενεζουέλας στην έδρα της Αργεντινής αναφέρθηκε ο Χοσέ Βελάσκες, ο οποίος θυμήθηκε πώς οι συμπαίκτες του είχαν σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι στο πρόσφατο παρελθόν.

Ένα από τα χειρότερα ματς στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνο με την εθνική Αργεντινή κόντρα στην Βενεζουέλα, τον Οκτωβρίο του 2011, όπως δήλωσε ο Χοσέ Βελάσκες.

Τότε ο διεθνής στόπερ του Παναθηναϊκού δεν ήταν στην αποστολή εκείνης της αναμέτρησης, όμως θυμόταν ότι ο συμπαίκτης του Φερνάντο Αμορεμπιέτα, είχε κάνει εξαιρετική δουλειά κόντρα στον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

«Το να σταματήσει τον Μέσι δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά εμείς τα πάμε αρκετά καλά και νομίζω ότι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του ήταν εκείνο κόντρα στην ομάδα. Ωστόσο, η Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι και είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας», τόνισε ο Βελάσκες.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η Αργεντινή υποδέχεται την Βενεζουέλα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη ζώνη της λατινικής Αμερικής που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x