F1

Ραϊκόνεν: «Κρίμα, αλλά έτσι έχει η κατάσταση»

Δεν πτοείται ο Κίμι Ραϊκόνεν από την ποινή του. Ο “Iceman” δήλωσε πως ελπίζει να έχει την ταχύτητα για να ανέβει στο βάθρο της Μαλαισίας.

Να δώσει τον καλύτερό του εαυτό θέλει ο Κίμι Ραϊκόνεν στο δεύτερο αγώνα της σεζόν, ο οποίος πραγματοποιείται στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο «Iceman» τόνισε πως στη βροχή η Lotus δεν είναι τόσο γρήγορη, όσο στο στεγνό, συμπληρώνοντας πως οι μηχανικοί προσπαθούν να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ακόμη, όσον αφορά στην ποινή του, δήλωσε πως είναι κρίμα που έχασε τρεις θέσεις, αλλά έτσι έχει η κατάσταση.

«Είναι κρίμα που έχασα τρεις θέσεις, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του
αγώνα, ιδιαίτερα εδώ. Θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε και ελπίζω να έχουμε την ταχύτητα να φτάσουμε στο βάθρο. Σε συνθήκες βροχής έχουμε τα ίδια προβλήματα με αυτά που αντιμετωπίζαμε και πέρυσι, δηλαδή να κάνουμε τα ελαστικά μας να δουλέψουν σωστά. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τη λύση. Σε βρόχινες συνθήκες δεν είμαστε πολύ γρήγοροι», ήταν τα λόγια του Iceman, ο οποίος θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από τη δέκατη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x