Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Χρειάζεται συγκέντρωση και υπομονή»

Συγκέντρωση και υπομονή χρειάζεται η Καβάλα στο Περιστέρι, ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο, όπως επισήμανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο «τίγρης» τόνισε πως όλοι στην ομάδα του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, χαρακτηρίζοντας τους «κυανοκίτρινους» ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς.

Αναλυτικά: «Όλοι έχουν καταλάβει στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι για μας το παιχνίδι με το Περιστέρι. Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, όμως νομίζω πως τα παιδιά έχουν καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε. Απαιτείται συγκέντρωση και υπομονή και στα 40’. Το Περιστέρι και αυτό "καίγεται" για τη νίκη και θα έχει άγχος. Το παιχνίδι θα το νικήσει, όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ».

Ο Ντέιβιντ Ταϊρού συμπλήρωσε πως: «Για μας, αυτό το ματς σημαίνει πάρα πολλά και το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να βάλουμε πάνω από τους εαυτούς μας είναι η ομάδα. Παίζοντας πρώτα για την ομάδα και μετά για μας, θα φτάσουμε στη νίκη. Θα είναι "σκληρό" παιχνίδι, όμως θα είμαστε εκεί, γιατί έχουμε μία δουλειά να τελειώσουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x