Γιώργος Μαζιάς

Equipos sin cojones...*

O Γιώργος Μαζιάς γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά και την δήλωση του Φάμπρι μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ αλλά και για το... χάλι του Άρη.

Πως το είπε ο Φάμπρι με το τέλος του ματς; «No tenemos cojones (μεταξύ άλλων)». Για λόγους... ΕΣΡ ο μεταφραστής εύλογα δεν μετέφρασε κατά λέξη. Στα αγγλικά το tener cojones ισούται με το have the balls to. Καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Ισπανός τεχνικός. Ουσιαστικά, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί. Δεν έχει τη δύναμη κι όλα όσα χρειάζεται για να πάρει τέτοια ματς. Εφαγε το γκολ νωρίς - νωρίς και μετά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Ο Πλατανιάς δεν κρατούσε τη μπάλα πάνω από 2-3 δευτερόλεπτα, ήταν όλος πίσω κι όμως ο ΠΑΟ δεν είχε πλάνο και πίστη για να φτιάξει μια φάση της προκοπής. Είχε την ευκαιρία να πιάσει τον ΠΑΣ μετά την ήττα του δευτερου στην Κρήτη, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια. Παραμένει στο -3 από τα πλεϊ οφ και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Μπορεί να προλάβει, αλλά αφενός εξαρτάται κι από το τι θα κάνει ο ΠΑΣ. Αφετέρου και πιο σημαντικό είναι το τι θα κάνει ο ίδιος. Εχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ και ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το ατέλειωτο χάλι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε χέρι του Ποτουρίδη. Εχει δίκιο, αλλά δίκιο έχει και ο κόσμος του που τον βλέπει να μην μπορεί να παίξει μπάλα της προκοπής. Παναθηναϊκός δίχως Ευρώπη τη νέα χρονιά θα είναι μια ακόμη σκάλα κάτω. Τρέχουν να πάρουν την αδειοδότηση, αλλά έτσι όπως πάει η δουλειά θα τη χάσουν αγωνιστικά.

Η άλλη ομάδα sin cojones (κοχόνες) είναι ο Αρης. To άλλο χάλι της ημέρας. Εχει πέσει και δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Ούτε φάση δεν έκανε κόντρα στον Πανθρακικό. Στο τέλος πάλι καλά που πήρε και τον πόντο. Η εικόνα του είναι απαίσια. Ούτε οι ίδιοι δεν φαίνεται να πιστεύουν πως θα σωθούν. Δεν είναι μόνο το δύσκολο πρόγραμμα. Είναι η αδυναμία που προδιαθέτει ότι αυτή η ομάδα απλά δεν μπορεί. Πρέπει να μαζέχει δυο πόντους πάνω από τον Πανθρακικό αφού χάνει όλες τις ισοβαθμίες. Αν νικήσει η Βέροια την Κέρκυρα τότε θα του φύγει πέντε πόντους και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μόνο σε θαύμα θα μπορεί να ελπίζει ο Αρης. Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση δεν είναι μόνο στα δικά του χέρια αφού εξαρτάται κι από τα αποτελέσματα των άλλων.

*Ομάδες δίχως αρ...α

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x