Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η μάχη του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το «γ' ημίχρονο»

Το μεγάλο παιχνίδι του Καραϊσκάκης θα κυριαρχήσει στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Nova...

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις 19.30 θα μεταδώσει το Novasports 1 και την περιγραφή θα κάνει ο Ηλίας Βλάχος.

Το ρεπορτάζ απ' όσα θα ακολουθήσουν θα προβληθεί τόσο στην εκπομπή, η οποία θα προβληθεί απ' το συνδρομητικό («Total Superleague»), όσο και στο «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ. Θα γίνουν live συνδέσεις με την αίθουσα Τύπου, αλλά και έξω απ' το φαληρικό γήπεδο.

Η ΝΕΤ, για μία ακόμα Κυριακή (λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων τα Σαββατοκύριακα) δεν θα βγάλει την «Αθλητική Κυριακή» με αποτέλεσμα να χάσει όλη την κίνηση του διημέρου.

Αναλυτικά, οι κυριακάτικες μεταδόσεις των Novasports στην Σούπερ Λίγκα:
• 15.00 Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1

• 17.15 Βέροια – Κέρκυρα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Βαγγέλη Πήχα από το NS2

• 17.15 Λεβαδειακός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS1/NS1HD

• 19.30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Κωστή Μπότσαρη από το NS1/NS1 HD.


Όλα για την τελευταία αγωνιστική Ευρωλίγκα

Nova και ΕΡΤ περιμένουν την κατάληξη των προσπαθειών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ, ώστε να ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν ενόψει πλέι-οφ και, κυρίως, του φάιναλ-φορ. Στην τελευταία αγωνιστική το μεν Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μ. θα μεταδώσει η Nova, το δε Ολυμπιακός-Χίμκι η ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x