Stoiximan Super League

Ανέλαβε τον Ατρόμητο ο Κοκότοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου για τους επόμενους έξι μήνες, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο του Περιστερίου.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου για τους επόμενους έξι μήνες, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο του Περιστερίου.

Ο 54χρονος τεχνικός (γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1953 στο Βελιγράδι) έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ραντ Βελιγραδίου (1991-92), ΠΑΣ Γιάννενα (1992-93), Καλαμάτα (1993-95), ΠΑΟΚ (1995-96), Παναργειακό (1997-98), Απόλλωνα Αθηνών (1998-99), Ναυπακτιακό (1999-00), Ολυμπιακό Βόλου (2000) και Απόλλωνα Καλαμαριάς (2005), ενώ έχει δουλέψει και στην κινεζική Σανγκάη.

Ολιβέιρα και Ντόε

Μαρτσέλο Ολιβέιρα και Φράνσις Ντόε στο… σκαμνί. Αμφότεροι απολογήθηκαν χθες στη διοίκηση του συλλόγου για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν, αλλά είναι δύο περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται τελείως διαφορετικά. Ο Ολιβέιρα βρέθηκε απολογούμενος επειδή καθυστέρησε να γυρίσει από την πατρίδα του και ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει υψηλό χρηματικό πρόστιμο. Ο Φράνσις Ντόε, εκτός του ότι έχει υποπέσει σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, το τελευταίο (έφτασε αργοπορημένος στην προπόνηση της Δευτέρας ) ήταν η αφορμή για να χάσει ο Γιώργος Παράσχος τη θέση του. Από την πλευρά του Ατρομήτου είναι όλα ανοιχτά, όσον αφορά στην τιμωρία του Λιβεριανού επιθετικού, ενώ από την πλευρά του παίκτη η κατάσταση πιο ξεκαθαρισμένη. Ο 22χρονος παίκτης μπορεί να ζήτησε συγγνώμη, κυρίως επειδή στάθηκε η αφορμή να φύγει ο Μακεδόνας τεχνικός, αλλά το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα. Δεδομένη θεωρείται η επιβολή χρηματικού προστίμου στον Ολιβέιρα, ωστόσο η απόφαση και για τους δύο θα βγει τη Δευτέρα.

Αγωνιστικά

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λάρισα (Kυριακή 15:00). Εκτός των δύο προαναφερθέντων, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Ραγκουέλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x