Γενικά

Ανακοινώθηκε ο Βίγια!

Έγραψε ιστορία ο Νταβίντ Βίγια! Κι αυτό διότι ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του απ' την Νιου Γιορκ Σίτι και έγινε ο πρώτος παίκτης που φορά την φανέλα της νεοσύστατης ομάδας!

Έπεσαν οι... τζίφρες και ολοκληρώθηκε το σπουδαίο deal για τη Νιου Γιορκ Σίτι! Ο νεοσύστατος αμερικανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Ισπανό επιθετικό να γίνεται ο πρώτος παίκτης που φορά την φανέλα του, αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον διεθνή φορ να παρουσιάζεται σήμερα -παίρνοντας φυσικά το 7- και να δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική που δίνεται στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται πως η Νιου Γιορκ Σίτι δεν μετέχει αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αναμένεται να... μπει για πρώτη φορά το 2015.

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθούσα να εκπληρώνω νέους στόχους και η απόφασή μου να έρθω εδώ αποδεικνύει τον νέο που έχω θέσει. Θέλω να βοηθήσω στην εξέλιξη του MLS και παράλληλα με τα γκολ και τις εμφανίσεις μου να προσπαθήσω να κάνω τη Νιου Γιορκ Σίτι την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη τιμή μου που οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν τόσο μεγάλη προσοχή. Θα κάνω ό,τι μπορώ, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη για να επιβεβαιώσω στους ανθρώπους του συλλόγου πως αξίζω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Έχω παίξει στο παρελθόν στο γήπεδο των Γιάνκις, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά ως γηπεδούχος. Ελπίζω να έρχεται πολύ κόσμος να μας δει, να φέρνουμε καλά αποτελέσματα και να τους κάνουμε όλους ένθερμους οπαδούς της ομάδας», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις και μετά τις υπογραφές ο Βίγια.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x